reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wesołych Świąt !!!!!
Zdrowia i Szczęścia a resztę sobie sprawimy :) :*

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Czuję się jak chora... Niech mnie ktoś kupnie w dupe :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Majka kopać Cię nie będę bo w wigilię nie wypada ale Ci mogę życzyć dużo silyyyy :) i zdrowia :) dasz radę kochana.

Ja juz po. Nie lubię życzeń. Ale w tym roku jakoś szybko zleciały. Oczy Nikoli na prezenty po kolacji bezcenna aż buźke zakryla rączka :) my nie kładziemy od razu pod choinkę paczek tylko po kolacji ją zagadalam przy oknie, śpiewaliśmy do Mikołaja a on w tym czasie zapełnił choinkę :) zadowolona, najważniejsze. Chociaż się nie wywiązała z umowy bo ze stołu wigilijnego zjadła a raczej wypilam z talerza tylko barszcz... A poza tym nic... taki z niej niejadek.
P przyjechał po nią nie dawno i chciałam normalnie złożyć sobie z nim życzenia.. dałam mu opłatek i zaczęłam mówić o naszych dzieciach itp a on do mnie tylko "a ja Tobie życzę szczęścia w zyciu". Heh życie :)

Majka kopać Cię nie będę bo w wigilię nie wypada ale Ci mogę życzyć dużo silyyyy :) i zdrowia :) dasz radę kochana.

Ja juz po. Nie lubię życzeń. Ale w tym roku jakoś szybko zleciały. Oczy Nikoli na prezenty po kolacji bezcenna aż buźke zakryla rączka :) my nie kładziemy od razu pod choinkę paczek tylko po kolacji ją zagadalam przy oknie, śpiewaliśmy do Mikołaja a on w tym czasie zapełnił choinkę :) zadowolona, najważniejsze. Chociaż się nie wywiązała z umowy bo ze stołu wigilijnego zjadła a raczej wypilam z talerza tylko barszcz... A poza tym nic... taki z niej niejadek.
P przyjechał po nią nie dawno i chciałam normalnie złożyć sobie z nim życzenia.. dałam mu opłatek i zaczęłam mówić o naszych dzieciach itp a on do mnie tylko "a ja Tobie życzę szczęścia w zyciu". Heh życie :)

Dzięki, już lepiej i też przeżyłam :D
Matko boska to Ci powiedział... Trzeba było mu powiedzieć że już jesteś szczęśliwa.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

P czuje się opuszczony, zostawiony i wyładowuje frustracje na Tobie.. dlatego strugał wariata zamiast normalnie o dzieciach pogadać. Daj mu trochę czasu. Ochłonie i wrócicie do rozmowy. A jak nie ochłonie to sam sobie strzeli w stopę, bo konflikt nikomu jeszcze na dobre nie wyszedł...

Majka zdrówka:) Oby jutro było jeszcze lepiej:)

Ja właśnie po kolacji w hotelu.. i powiem Wam, ze czuję się jak na jakimś weselu a nie na wigilii... w dodatku jakoś tak mi szkoda tych wszystkich kelnerek, które zamiast spędzać wigilię - tę jedyną noc w roku z rodzinami, muszą obsługiwać jaśnie państwa którym nie chciało się wigilii w domu przygotowywać. Może przesadzam, ale nie dam się więcej namówić na takie święta. W wigilię każdy powienien być z rodziną (za wyjątkiem tych zawodów, gdzie z oczywistych względów trzeba mieć dyżur - lekarz itd).

Wesołych Świąt Dziewczynki:)

A my po 3 wigiliach... ledwo leżę;) oglądamy Kevina;) mikołaj poszalal a jutro jeszcze druga tura :) mąż mi złożył piękne zyczenia- że życzy mi i sobie... w sumie niczego bo.to co chcieliśmy mamy. Mamy siebie, mamy nasze dziecko i jedyne czego nam życzy to żeby maluszek urodził się zdrowy a po nim dwa następne;) aż się wzruszyłam:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Madireiro Ty zawsze wiesz jak pocieszyć, co napisać. ;) zawsze sie uśmiecham jak Cię czytam :) dziękuję kochana :* co do tych kelnerek to racja, też mi ich by było szkoda ale pełno niestety jest takich zawodów :(

Zając też bym sie wzruszyła a mało tego pewnie i popłakała bo ja taka emocjonalna w takich chwilach jestem a jeszcze takie słowa :) przy życzeniach z mamą zawsze płacze. Ale nie musimy nic mówić, wystarczy że obie wiemy co chcemy sobie powiedzieć i juz szklane oczy hehe :) dlatego nie lubię życzeń. Ale następne dopiero za rok :D

reklama
Madireiro Ty zawsze wiesz jak pocieszyć, co napisać. ;) zawsze sie uśmiecham jak Cię czytam :) dziękuję kochana :* co do tych kelnerek to racja, też mi ich by było szkoda ale pełno niestety jest takich zawodów :(

Zając też bym sie wzruszyła a mało tego pewnie i popłakała bo ja taka emocjonalna w takich chwilach jestem a jeszcze takie słowa :) przy życzeniach z mamą zawsze płacze. Ale nie musimy nic mówić, wystarczy że obie wiemy co chcemy sobie powiedzieć i juz szklane oczy hehe :) dlatego nie lubię życzeń. Ale następne dopiero za rok :D

Poplakalam się i ja :) i stwierdziłam, że kurcze... jestem szczęśliwa:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry