reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry, u mnie wszyscy dookoła mówią że będzie chłopiec, ja nie ma żadnego przeczucia co do płci. To pierwsze dziecko więc chyba dlatego ;-)
Ale już jutro się dowiem wizyta o 9:30 więc trzymajcie kciuki :-) :-)
Miłego dzionka :-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Łał super, zazdroszczę [emoji3] ja w czwartek i już mam sraczkę [emoji3]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Łał super, zazdroszczę [emoji3] ja w czwartek i już mam sraczkę [emoji3]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
też idę w czwartek. Już 3.5 tygodnia nie widziałam mojej dzidzi...

w57vyx8dubspq12k.png

U nas najmłodsza chora w sumie to pierwszy raz mam 12 latke chora wiec nie wiem jak ja leczyć dałam strepsils na gardło , syrop na kaszel i polopirynę na gorączkę bo ma 38,2 teraz leży. My wybieramy się na 18 do kościoła ale chyba nie będę jej targać ze sobą niech zostanie w domu .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :) Nie zrobiłam tego przed świętami, więc teraz życzę Wam wszystkiego co najlepsze. :) Przede wszystkim zdrówka (podwójnie ;) ) oraz lekkiego i bezproblemowego porodu. :*

Aaachh, Zazdroszczę wizyt po świętach. U mnie dopiero 11 stycznia. To już będzie po naszym ślubie. Nie wiem czy wytrzymam tyle czasu :p Nakręciłam się bardzo na ruchy ostatnio. Koleżanka mi napisała, ze z pierwszym dzieckiem w 16tc już czuła. A ja nic.. :( Wiem, panikuje i mam jeszcze czas. Już zasięgnęłam informacji w różnych źródłach :D
A tak poza tym... jak spędzacie święta? Ja niestety nie czuje tej magii w tym roku.
Pozdrawiam :) :)

Ja po pierwszych wyprzedażach. Staniki sportowe i wsuwane adidasy zakupione [emoji3]a co do świąt to też jakoś nie czuje dzisiaj u mnie zagościła wiosna po 5 dniach ulew wichur i sztormow

34bwdqk3rt7wmgn0.png

Rozmowa z moją mamą która przeszła 3 porody
Ja - brałaś znieczulenie do porodu
Mama - a po co ?
Ja - a bolało ?
Mama - takich rzeczy się nie pamięta
Ja - a wrzeszczałaś przy porodzie ?
Mama - a o co ? jedne wrzeszczą inne nie
Ja - a jak długo rodziłaś ?
Mama - szybko
Na koniec dodała że poród to jest chwila w porównaniu do tego co będzie po i powinnam się tym najmniej przejmować , że sobie poradzę :)

Rozmowa z moją mamą która przeszła 3 porody
Ja - brałaś znieczulenie do porodu
Mama - a po co ?
Ja - a bolało ?
Mama - takich rzeczy się nie pamięta
Ja - a wrzeszczałaś przy porodzie ?
Mama - a o co ? jedne wrzeszczą inne nie
Ja - a jak długo rodziłaś ?
Mama - szybko
Na koniec dodała że poród to jest chwila w porównaniu do tego co będzie po i powinnam się tym najmniej przejmować , że sobie poradzę :)
Moja cały czas utrzymuje że wolałaby raz na 9 miesięcy rodzić i nie mieć okresu, niż co miesiąc umierać;)

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny moja 12 latka dostała polopirynę spała ,teraz zmierzyłam temperaturę i wzrosła z 38,2 na 38,6 dałam kolejna polopirynę i czekam kiedy powinnam zacząć panikować ? Co jej mogę jeszcze podać , dodam ze nie jest na nic uczulona .

reklama
Dziewczyny moja 12 latka dostała polopirynę spała ,teraz zmierzyłam temperaturę i wzrosła z 38,2 na 38,6 dałam kolejna polopirynę i czekam kiedy powinnam zacząć panikować ? Co jej mogę jeszcze podać , dodam ze nie jest na nic uczulona .

ja mojej 11-letniej siostrze podaje w takich sytuacjach. Gripex. Z syropów to stodal. I tabletki do ssania. Pod kołderke i hektolitry herbaty z cytryną.

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry