reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry, u mnie wszyscy dookoła mówią że będzie chłopiec, ja nie ma żadnego przeczucia co do płci. To pierwsze dziecko więc chyba dlatego ;-)
Ale już jutro się dowiem wizyta o 9:30 więc trzymajcie kciuki :-) :-)
Miłego dzionka :-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Łał super, zazdroszczę [emoji3] ja w czwartek i już mam sraczkę [emoji3]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Łał super, zazdroszczę [emoji3] ja w czwartek i już mam sraczkę [emoji3]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
też idę w czwartek. Już 3.5 tygodnia nie widziałam mojej dzidzi...

w57vyx8dubspq12k.png

U nas najmłodsza chora w sumie to pierwszy raz mam 12 latke chora wiec nie wiem jak ja leczyć dałam strepsils na gardło , syrop na kaszel i polopirynę na gorączkę bo ma 38,2 teraz leży. My wybieramy się na 18 do kościoła ale chyba nie będę jej targać ze sobą niech zostanie w domu .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :) Nie zrobiłam tego przed świętami, więc teraz życzę Wam wszystkiego co najlepsze. :) Przede wszystkim zdrówka (podwójnie ;) ) oraz lekkiego i bezproblemowego porodu. :*

Aaachh, Zazdroszczę wizyt po świętach. U mnie dopiero 11 stycznia. To już będzie po naszym ślubie. Nie wiem czy wytrzymam tyle czasu :p Nakręciłam się bardzo na ruchy ostatnio. Koleżanka mi napisała, ze z pierwszym dzieckiem w 16tc już czuła. A ja nic.. :( Wiem, panikuje i mam jeszcze czas. Już zasięgnęłam informacji w różnych źródłach :D
A tak poza tym... jak spędzacie święta? Ja niestety nie czuje tej magii w tym roku.
Pozdrawiam :) :)

Ja po pierwszych wyprzedażach. Staniki sportowe i wsuwane adidasy zakupione [emoji3]a co do świąt to też jakoś nie czuje dzisiaj u mnie zagościła wiosna po 5 dniach ulew wichur i sztormow

34bwdqk3rt7wmgn0.png

Rozmowa z moją mamą która przeszła 3 porody
Ja - brałaś znieczulenie do porodu
Mama - a po co ?
Ja - a bolało ?
Mama - takich rzeczy się nie pamięta
Ja - a wrzeszczałaś przy porodzie ?
Mama - a o co ? jedne wrzeszczą inne nie
Ja - a jak długo rodziłaś ?
Mama - szybko
Na koniec dodała że poród to jest chwila w porównaniu do tego co będzie po i powinnam się tym najmniej przejmować , że sobie poradzę :)

Rozmowa z moją mamą która przeszła 3 porody
Ja - brałaś znieczulenie do porodu
Mama - a po co ?
Ja - a bolało ?
Mama - takich rzeczy się nie pamięta
Ja - a wrzeszczałaś przy porodzie ?
Mama - a o co ? jedne wrzeszczą inne nie
Ja - a jak długo rodziłaś ?
Mama - szybko
Na koniec dodała że poród to jest chwila w porównaniu do tego co będzie po i powinnam się tym najmniej przejmować , że sobie poradzę :)
Moja cały czas utrzymuje że wolałaby raz na 9 miesięcy rodzić i nie mieć okresu, niż co miesiąc umierać;)

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny moja 12 latka dostała polopirynę spała ,teraz zmierzyłam temperaturę i wzrosła z 38,2 na 38,6 dałam kolejna polopirynę i czekam kiedy powinnam zacząć panikować ? Co jej mogę jeszcze podać , dodam ze nie jest na nic uczulona .

reklama
Dziewczyny moja 12 latka dostała polopirynę spała ,teraz zmierzyłam temperaturę i wzrosła z 38,2 na 38,6 dałam kolejna polopirynę i czekam kiedy powinnam zacząć panikować ? Co jej mogę jeszcze podać , dodam ze nie jest na nic uczulona .

ja mojej 11-letniej siostrze podaje w takich sytuacjach. Gripex. Z syropów to stodal. I tabletki do ssania. Pod kołderke i hektolitry herbaty z cytryną.

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry