reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie pisałam wcześniej, ale was podczytywałam.
wesołych świąt kochane dwu i trzy paki;)
Przepis na przyszły rok ;)
1482610561-1d1mld.jpeg

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
O raju [emoji4] teraz leżę i teraz mi dobrze[emoji4]właśnie tak powinny wyglądać święta [emoji38]
Oj naśmialam się dzisiaj [emoji38] Kolację wigilijną mieliśmy mieć o dość wczesnej porze więc oprócz śniadania nic nie jedliśmy- wredna matka pomyślała jak post to post [emoji48] Jedziemy sobie autem i cała moja trójka jęczy jacy to oni głodni i jak im burczy w brzuchu, a ja im na to oj to wychodzi na to że tylko ja nie mam pustego brzucha [emoji1]Junior górą [emoji38]
A swoją drogą to nobel temu co wynalazł spodnie ciążowe z workiem [emoji16]

16udskjopmtfyunf.png

Hej mamuśki!Jak tam wam upływaja świeta?U mnie dziś z rana 1,5kg na plus
A wcale jakos nie zjadłam duzo.
Wczoraj widziałam nową kolekcję w sklepie nexta:D Juz nie moge sie doczekac połówkowych:D
U mnie nie za dobrze [emoji23] wczoraj byłam tak wykończona na wigili , że miałam już dość. Do tego wstaje dziś i jestem chora .kaszle mnie jak nie wiem co i mam nos zapchany. Jestem już chora 4 raz od początku ciąży [emoji29] to jest aż nie możliwe. Mam nadzieję ze te ,, przeziębienia,, nie wypływają na maluszka. [emoji4]

U mnie bol glowy od rana a zaraz ruszamy 100 km w drogę do moich rodziców i na obiad świąteczno imieninowy. Może jakoś dam radę:)
Dostaliśmy wczoraj od babci męża multicookera[emoji7] przy dziecku to idealny prezent ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja też dzisiaj kiepsko z samopoczuciem poszalałam z przygotowaniami i chyba za długo siedziałam na Wigilii nie ruszam się z łóżka do 14 [emoji16]

34bwdqk3rt7wmgn0.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry