reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny przed chwilą jak stałam miałam takie sekundowe ,ale mocne spięcie brzucha,to mógł być skurcz??
Spokojnie An93 [emoji4]nic się nie dzieje. Takie sekundowe są normalne [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Ja już uciekam do rodzinki. U nas od rana morze radości:)

A wam moje kochane dwupaczki życzę dużo spokoju, zdrowia, pogody ducha, samych szczęśliwych chwil, masy miłości, radości i zrozumienia[emoji4]

a poza tym dużo sexu i kasy[emoji38][emoji1] zebyśmy się mogły rozpieszczać [emoji23][emoji16]

Buziaki [emoji9] Wesołych świąt !! [emoji319][emoji300][emoji301]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Rybka a czy pamiętasz jak długo walczyła z chorobą??
do całkowitego koło 2 tyg :/ ale to już z antybiotykiem ale to była masakra, nie mogłam oddychać-brałam sterydy, bolało mnie gardło, kaszel jak u gruźlika i jeszcze spałam wtedy na materacu na podłodze, bo mieliśmy remont :/ przetrwałam, ty też przetrwasz!

Jejku dziewczynki jak Wy dużo piszecie, aż nie nadążam :o Próbuję się połapać, co i jak ale jakoś nie mogę;)
Ja mam lekarza w środę po świętach i muszę się popytać o wiele rzeczy, bo tyle się u Was dzieje.
Ja już bym bardzo chciała poczuć ruchy maluszka, ale jeszcze będę musiała trochę poczekać.

A tak przy okazji Zdrowych, Wesołych i Rodzinnych Świąt Wam Wszystkim Życzę:)

Rybcia też śpię na materacu, w nocy cudowalam z pił siedzący snem. Kaszle hak gruźlik o różnej flegmie nie wspomnę, gardło to była masakra teraz lepiej ale nie do końca i chrapa. Teraz byłam w łazience z latarka i łyżka i mam pi tej stronie co mnie boli takie białe duże kropki. Muszę dać radę, chociaż dwa tygodnie antybiotyku to brzmi źle.

reklama
Do góry