reklama
Anulka.
Fanka BB :)
Spokojnie An93 [emoji4]nic się nie dzieje. Takie sekundowe są normalne [emoji8]Dziewczyny przed chwilą jak stałam miałam takie sekundowe ,ale mocne spięcie brzucha,to mógł być skurcz??
Daktyl2016
Rybka a czy pamiętasz jak długo walczyła z chorobą??
Emkaa
Możesz na mnie liczyć[emoji38]Tak mi mów... już mi pomału przechodzi
Anusiek1508
Emkaa
Ja już uciekam do rodzinki. U nas od rana morze radości
A wam moje kochane dwupaczki życzę dużo spokoju, zdrowia, pogody ducha, samych szczęśliwych chwil, masy miłości, radości i zrozumienia[emoji4]
a poza tym dużo sexu i kasy[emoji38][emoji1] zebyśmy się mogły rozpieszczać [emoji23][emoji16]
Buziaki [emoji9] Wesołych świąt !! [emoji319][emoji300][emoji301]
A wam moje kochane dwupaczki życzę dużo spokoju, zdrowia, pogody ducha, samych szczęśliwych chwil, masy miłości, radości i zrozumienia[emoji4]
a poza tym dużo sexu i kasy[emoji38][emoji1] zebyśmy się mogły rozpieszczać [emoji23][emoji16]
Buziaki [emoji9] Wesołych świąt !! [emoji319][emoji300][emoji301]
Rybcia2309
do całkowitego koło 2 tyg :/ ale to już z antybiotykiem ale to była masakra, nie mogłam oddychać-brałam sterydy, bolało mnie gardło, kaszel jak u gruźlika i jeszcze spałam wtedy na materacu na podłodze, bo mieliśmy remont :/ przetrwałam, ty też przetrwasz!Rybka a czy pamiętasz jak długo walczyła z chorobą??
Biedronka84
Jejku dziewczynki jak Wy dużo piszecie, aż nie nadążam Próbuję się połapać, co i jak ale jakoś nie mogę
Ja mam lekarza w środę po świętach i muszę się popytać o wiele rzeczy, bo tyle się u Was dzieje.
Ja już bym bardzo chciała poczuć ruchy maluszka, ale jeszcze będę musiała trochę poczekać.
A tak przy okazji Zdrowych, Wesołych i Rodzinnych Świąt Wam Wszystkim Życzę
Ja mam lekarza w środę po świętach i muszę się popytać o wiele rzeczy, bo tyle się u Was dzieje.
Ja już bym bardzo chciała poczuć ruchy maluszka, ale jeszcze będę musiała trochę poczekać.
A tak przy okazji Zdrowych, Wesołych i Rodzinnych Świąt Wam Wszystkim Życzę
Daktyl2016
Rybcia też śpię na materacu, w nocy cudowalam z pił siedzący snem. Kaszle hak gruźlik o różnej flegmie nie wspomnę, gardło to była masakra teraz lepiej ale nie do końca i chrapa. Teraz byłam w łazience z latarka i łyżka i mam pi tej stronie co mnie boli takie białe duże kropki. Muszę dać radę, chociaż dwa tygodnie antybiotyku to brzmi źle.
reklama