reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Biedna . Ja właśnie wydałam ostatni tort. Na dzisiaj mam wolne [emoji4] padam już . Chyba zasne o 20 dzisiaj [emoji23]
1482251554-1d1mld.jpeg
[emoji7] i imie cudowne ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Moja koleżanka z pokoju w pracy też jest w ciąży i wczoraj na usg genetycznym okazało się że dzidziol jest starszy i ma termin na wtedy kiedy ja :) na 21 czerwca :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja po usg genetycznym też mam zmieniony termin na 21 czerwca :-) Jakby Jan przyszedł na świat w noc świętojańską to byłby numer:))) Ale lekarz kazał mi zostawić 16-tego czerwca ze względu na cc.

Dziewczyny, tradycyjnie prosze o kciukaski - jutro o 18:45 mam wizyte u gin.i usg genetyczne. Troche sie denerwuje, ale na szczescie jutro do 15:00 jestem w pracy, a pozniej mamy wigilie, wiec caly dzien bede zajeta i nie bede przywolywac glupich mysli ;)

Mówisz i masz:-) Trzymamy!

Ja bez Mca raz w tygodniu nie wytrzymam. Po prostu muszę. W poprzedniej ciąży miałam to samo. W 3 trymestrze mi przeszło. Ponoć zachcianki na fastfoody wróżą chłopaka.
Ostatnio się sprawdziło, a teraz ...zobaczymy za tydzień :)

oar8pg4njiayxtbm.png
A mi tak pizza smakuje strasznie....nigdy nie zachwycałam sie takim jedzeniem , a teraz pizza raz w tygodniu to podstawa! Normalnie obłęd haha też ciagnie mnie do "śmieciowego" jedzenia [emoji3]

reklama
U mnie w pracy klientki zaczeły zauważać mój brzuszek . i juz są przerażona gdzie będą robiły paznokcjie [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jutro mam usg genetyczne i lekki stres mnie dopada [emoji18]

Uwielbiam piękne paznockie . Masz swoją stronę z pracami ? chętnie pooglądam.

A z USG nic się nie martw , na pewno wszytko jest dobrze :)

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry