motylek05
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedna . Ja właśnie wydałam ostatni tort. Na dzisiaj mam wolne [emoji4] padam już . Chyba zasne o 20 dzisiaj [emoji23]
Dzięki Bogu na to nie mam zachcianek, bo w ostatniej ciąży bardzo, ale nie koniecznie wierzę w te przesądy heheh ale shake bym chętnie wszamałaJa bez Mca raz w tygodniu nie wytrzymam. Po prostu muszę. W poprzedniej ciąży miałam to samo. W 3 trymestrze mi przeszło. Ponoć zachcianki na fastfoody wróżą chłopaka.
Ostatnio się sprawdziło, a teraz ...zobaczymy za tydzień
Nie mam o dziwo przed ciąża jadłam dużo fast food ów teraz mnie w ogóle nie ciągnieJa też mam cięty jezyk ale kalafior w głowie i niestety cięte riposty przychodzą mi do głowy po czasie [emoji3]
Czy Wy tez macie taka ochote na niezdrowe żarcie? ??
Ja się w ciąży zrobiłam klotliwa o swoje oczywiścieJa niestety mam niewyparzony język zaraz bym jej odpowiedziała [emoji23][emoji23]