reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzis mam strasznie zwariowany dzień. Niby wolne aleeee nieda sie tak do końca mieć wolnego [emoji53] miałam 4 dziewczyny na paznokcie teraz dziecko na zajecia teatralne zaprowadzilam i jeszcze po 18 mam jeszcze jedna osobe na paznokcie. Wykończe się [emoji53]

reklama
Dzis mam strasznie zwariowany dzień. Niby wolne aleeee nieda sie tak do końca mieć wolnego [emoji53] miałam 4 dziewczyny na paznokcie teraz dziecko na zajecia teatralne zaprowadzilam i jeszcze po 18 mam jeszcze jedna osobe na paznokcie. Wykończe się [emoji53]

Biedna . Ja właśnie wydałam ostatni tort. Na dzisiaj mam wolne [emoji4] padam już . Chyba zasne o 20 dzisiaj [emoji23]
1482251554-1d1mld.jpeg

Ja bez Mca raz w tygodniu nie wytrzymam. Po prostu muszę. W poprzedniej ciąży miałam to samo. W 3 trymestrze mi przeszło. Ponoć zachcianki na fastfoody wróżą chłopaka.
Ostatnio się sprawdziło, a teraz ...zobaczymy za tydzień :)

oar8pg4njiayxtbm.png

Ja bez Mca raz w tygodniu nie wytrzymam. Po prostu muszę. W poprzedniej ciąży miałam to samo. W 3 trymestrze mi przeszło. Ponoć zachcianki na fastfoody wróżą chłopaka.
Ostatnio się sprawdziło, a teraz ...zobaczymy za tydzień :)

oar8pg4njiayxtbm.png
Dzięki Bogu na to nie mam zachcianek, bo w ostatniej ciąży bardzo, ale nie koniecznie wierzę w te przesądy heheh ale shake bym chętnie wszamała :D

Wiecie jaka miła sytuacja mnie spotkała w Piotrze i Pawle... stałam w turbo kolejce do kasy. I podeszła młoda Pani Kasjerka że ona właśnie otwiera kasę obok i ze mnie zaprasza [emoji7] więc się zwlekam a oczywiście jakąś starsza pani mnie wyprzedziła. Więc grzecznie stanęłam za nią a Pani kasjerka ,,najpierw ZAPRASZAM panią w ciąży " :)
Fakt wzdeło mnie niesamowicie i mam obcisła bluzkę ;) to miłe było :)

p19u9jcg81ehxczt.png

To u mnie nie widać i jeszcze pewnie długo tak będzie... jestem gruba i zanim ten brzuch zacznie byc tak typowo ciążowo wystający to minie

Co do fast foodów to nie jem na codzień, baaaaaardzo rzadko, a teraz chodzą za mną rożne smaki, wczoraj miałam chęć na lasagne (aczkolwiek to nie fast food heh)
Coca coli też bym się napiła, ale nie ulegam tej zachciance, zawsze mi niedobrze po coli

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry