reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja ma wqrwa.... Sorry ale zamówiłam na Allegro ponad tydz temu prezent pod choinkę dla synka. Brak informacji. Wiec od wczoraj próbuje sie skontaktować ze sprzedającym (duży sklep, bdb opinie) ale nie odpowiadają na maile (chyba 14 wysłałam na rożne adresy) nie odbierają telefonu, nic!!!!
Zaczęłam działać przez Allegro ale póki co to tylko dyskusja i sprzedający ma 3 dni na odpowiedz [emoji35][emoji35][emoji35] za trzy dni to ja ten prezent musze pakować! No i zła jestem! Coś czuje ze czeka mnie jutro wizyta w galerii i szybkie zakupy, a dzien mam mega zapełniony- rano do przedszkola, potem endokrynolog i jasełka u syna :(

Jeszcze mi sie totalnie posypały wyniki tarczycy- TSH 4,0 [emoji32] ft4 0,5 [emoji33] aż usiadłam jak to zobaczyłam.....

Przepraszam że tak namarudziłam ale mam dość!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Synek będzie miał podwójne święta, albo odeślesz tylko za wysyłkę zaplacisz. Na złośliwość losu nic nie poradzisz, najlepiej brać to na spokojnie :)

Jakaś plaga z tą tarczycą.. Bierzesz jakieś leki? Na poczatku ciąży miałaś dobre wyniki?

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
A ja ma wqrwa.... Sorry ale zamówiłam na Allegro ponad tydz temu prezent pod choinkę dla synka. Brak informacji. Wiec od wczoraj próbuje sie skontaktować ze sprzedającym (duży sklep, bdb opinie) ale nie odpowiadają na maile (chyba 14 wysłałam na rożne adresy) nie odbierają telefonu, nic!!!!
Zaczęłam działać przez Allegro ale póki co to tylko dyskusja i sprzedający ma 3 dni na odpowiedz [emoji35][emoji35][emoji35] za trzy dni to ja ten prezent musze pakować! No i zła jestem! Coś czuje ze czeka mnie jutro wizyta w galerii i szybkie zakupy, a dzien mam mega zapełniony- rano do przedszkola, potem endokrynolog i jasełka u syna :(

Jeszcze mi sie totalnie posypały wyniki tarczycy- TSH 4,0 [emoji32] ft4 0,5 [emoji33] aż usiadłam jak to zobaczyłam.....

Ojej, ale faktycznie się rozjechaly wyniki :(
Mogłabyś dac przepis na pizzę domową? Chętnie bym zrobiła z jakiegoś sprawdzonego przepisu :) z góry dziękuję

Jeśli sklep przekroczył ustalony czas wysyłki możesz odstąpić od transakcji i muszą Ci zwrócić całość kosztów łącznie z kosztami wysyłki :-)
Bierzesz leki na tarczycę? Ja miałam TSH 3,15i dostałam leki. W czwartek idę po odbiór wwyników i jestem ciekawa czy spadło..

A mnie od paru dni tak nachodzi na koktajl mleczko truskawkowy że mąż dziś się zlitowal kupił mrożone i zrobił [emoji7]wypiłam dwa lyki i stwierdziłam że to nie to ;) jego mina bezcenna ;) za rok zjadłam pomarańcze, zrobiłam sobie i jestem szczęśliwym człowiekiem;)

p19u9jcg81ehxczt.png

od paru dni mam wieczorami taka zgagę ze odbiera mi ochotę na cokolwiek , jedyna rzecz która pije to szklaneczka wody z soda ,ulga szybko ale na chwile tylko :(

A mnie od paru dni tak nachodzi na koktajl mleczko truskawkowy że mąż dziś się zlitowal kupił mrożone i zrobił [emoji7]wypiłam dwa lyki i stwierdziłam że to nie to ;) jego mina bezcenna ;) za rok zjadłam pomarańcze, zrobiłam sobie i jestem szczęśliwym człowiekiem;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Haha[emoji1] ja mam tak często, mówie do męża - kup mi bułkę z jabłkiem- jeden kęs i wraca po bułkę z wiśnią, bo jednak na nią miałam ochtę.[emoji38]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Mój tak już od miesiąca a dzisiaj szwagierka dzwoniła, że jej synek ma ospę i oni będą w Wigilię u teściowej a my w Boże a podobno teściowa chciała razem :/ mimo ospy

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale pomysł miała teściowa- Wigilia ospa party!

Synek będzie miał podwójne święta, albo odeślesz tylko za wysyłkę zaplacisz. Na złośliwość losu nic nie poradzisz, najlepiej brać to na spokojnie :)

Jakaś plaga z tą tarczycą.. Bierzesz jakieś leki? Na poczatku ciąży miałaś dobre wyniki?

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ojej, ale faktycznie się rozjechaly wyniki :(
Mogłabyś dac przepis na pizzę domową? Chętnie bym zrobiła z jakiegoś sprawdzonego przepisu :) z góry dziękuję

Jeśli sklep przekroczył ustalony czas wysyłki możesz odstąpić od transakcji i muszą Ci zwrócić całość kosztów łącznie z kosztami wysyłki :-)
Bierzesz leki na tarczycę? Ja miałam TSH 3,15i dostałam leki. W czwartek idę po odbiór wwyników i jestem ciekawa czy spadło..

Leczę sie na niefoczynnosc i Hashimoto od kilku lat. W zeszłym tygodniu wyniki były słabe, zwiekszyła mi trochę dawkę i kazała powtórzyć a tu jeszcze gorzej [emoji17]

Jeśli chodzi o pizzę polecam przepis na ciasto z moich wypieków (przepis III) Link do: Moje Wypieki | Ciasto do pizzy (przepis III) na ciasto daje sos pomidorowy i rożne dodatki :)

Wiem ze ze sprzedawca nic nie zrobię, zła jestem bo w ostatnim momencie musze jechać coś kupować.

Do góry