Ja zwykłą wizytę u ginekologa (bez usg) mam 18 stycznia, ale z niecierpliwoscią czekam na połówkowe 2 lutego późno, bo ja mam termin dopiero na 22 czerwcaO późno. Ja 19go stycznia mam następna wizytę. [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
zielinka
Fanka BB :)
Ale to chyba bez różnicy . Ja na 11go ale usg na szczęście ci wizytę czyli 4 tygJa zwykłą wizytę u ginekologa (bez usg) mam 18 stycznia, ale z niecierpliwoscią czekam na połówkowe 2 lutego późno, bo ja mam termin dopiero na 22 czerwca
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Moja koleżanka z pokoju w pracy też jest w ciąży i wczoraj na usg genetycznym okazało się że dzidziol jest starszy i ma termin na wtedy kiedy ja na 21 czerwca
Matka:)
Masz talent[emoji7]Biedna . Ja właśnie wydałam ostatni tort. Na dzisiaj mam wolne [emoji4] padam już . Chyba zasne o 20 dzisiaj [emoji23]
Anusiek1508
madireiro
Ale się wkurrr [emoji34] poszłam do sklepu i spotkałam mamę mojej sąsiadki. Znamy się dobrze więc pytanka jak tam się czuję itp Rozmowa zeszła na temat strachu po moich trzech poronieniach ( ona zna temat) i ja mówię że teraz to już musi być dobrze bo najgorsze za nami, A ona na to że niekoniecznie bo córka jej koleżanki to miał a martwe dziecko w 8 miesiącu [emoji24][emoji34] i co na to ???? Jak można kobiecie w ciąży coś takiego powiedzieć????
Anulka ludzie nie myślą niestety... czasem potrafią pieprzyć trzy po trzy bez zastanowienia i niby w dobrej wierze. Takie straszenie kobiety w ciąży jest poprostu podłe... ale pewnie ta pani myślała, że "pomaga". Jakbyś żaliła się, że obawiasz się że stracisz maleństwo to by Cie przekonywała że wszystko będzie ok... jak mówisz, że jesteś pełna optymizmu to musiała Cię sprawdzić na ziemię... Moja rada - od toksycznych ludzi co udzielają "złotych rad" ale tak naprawdę są to złowieszcze teorie, należy trzymać się jak najdalej. I następnym razem jak ją spotkasz i znów coś palnie o śmierci w 8 m-cu to powiedz, że śmierć zdarza się na każdym etapie ludzkiego życia i zapytaj, czy nie martwi się o wnuki...
Mam właśnie sprawę spadkową, więc jesli mogę pomóc zapraszam na priv.
Emkaa
Na porodówce się spotkacie[emoji2]Moja koleżanka z pokoju w pracy też jest w ciąży i wczoraj na usg genetycznym okazało się że dzidziol jest starszy i ma termin na wtedy kiedy ja na 21 czerwca
Trzymamy[emoji4]
Matka:)
Kciuki zacisniete[emoji110]
Bedzie wszystko dobrze!
Zając Czerwcowy
Ja też idę dopiero w lutym i wybieram się chyba nawet w 2 tygodniu także będę jeszcze późniejJa zwykłą wizytę u ginekologa (bez usg) mam 18 stycznia, ale z niecierpliwoscią czekam na połówkowe 2 lutego późno, bo ja mam termin dopiero na 22 czerwca
reklama
Natalia91