reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zielinka śliczne pazurki. Ja planuje jutro zrobić. Piękne brokaty mi przyszły i muszę wypróbować [emoji7]

Asia super ze ślub się udał. Wszystkiego najlepszego [emoji16] teraz już tylko czekać na powiększenie rodziny [emoji4]

Dziewczyny mnie też na niezdrowe żarcie bierze [emoji44] a jak pepsi stoi to normalnie się ślinie....jak to opanować.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam was dziewczyny :) ja już po stresie, który miałam w sobotę. Jednak stres był tylko w urzędzie no i pierwszy taniec haha a później z górki :) w piątek byłam u lekarza dowiedziec się jak tam moje maleństwo, rośnie zdrowo, fika koziołki w brzuszku :) powoli zaczynam coś czuć jakieś uklucia chyba to już są te ruchy. Rozwija się prawidłowo, a więcej pomierzone będzie na następnej wizycie czyli juz połówkowe 13go stycznia :) już nie mogę się doczekać może w końcu dowiem się kto tam mieszka w moim brzuszku bo nie chce się pokazać :) mam nadzieję że u was wszystko w porządku :) nie dałam rady was nadrobić, może w międzyczasie się dowiem co u was :) produkujecie tych postów jak szalone :) :* buziaki :*

Sent from my ZTE Blade A452 using Forum BabyBoom mobile app
Szczęścia i pomyślności na Nowej Drodze

Uwielbiam piękne paznockie . Masz swoją stronę z pracami ? chętnie pooglądam.

A z USG nic się nie martw , na pewno wszytko jest dobrze :)

f2w3skjoapwrgv7j.png
Nie mam swojej strony. Nie robie zdjęć klientka [emoji3] nie zależy mi na reklamie na fb, bo jak narazjie na brak pracy nie narzekam , a wręcz teraz na nadmiar.

Nerwa mam ! Moje dziecko zaczęło kasłać [emoji20]aaaa!!!! Normalnie chce mi sie wyć bo dawno nie chorowala i zaczęło sie , a jeszcze jutro niemam co z nią zrobic i bedzie musiala ze mna do pracy jechac [emoji20] oczywiscie inhalator poszedł w ruch ...a juz dawno był spokój.

Nie mam swojej strony. Nie robie zdjęć klientka [emoji3] nie zależy mi na reklamie na fb, bo jak narazjie na brak pracy nie narzekam , a wręcz teraz na nadmiar.

Nie chodzi o reklamę, dużo osób lubi dzielić się swoja pasją :)

Właściwie większość nawet nie zapisuje nowych osób tylko stałe klientki a swoje pracę pokazuje. Dlatego zapytałam.
f2w3skjoapwrgv7j.png

A mi tak pizza smakuje strasznie....nigdy nie zachwycałam sie takim jedzeniem , a teraz pizza raz w tygodniu to podstawa! Normalnie obłęd haha też ciagnie mnie do "śmieciowego" jedzenia [emoji3]

Pizzaaaaaaa! U nas tez raz w tygodniu musi byc, ale ja sama robię wiec nie liczę jako fast food ;)

Nerwa mam ! Moje dziecko zaczęło kasłać [emoji20]aaaa!!!! Normalnie chce mi sie wyć bo dawno nie chorowala i zaczęło sie , a jeszcze jutro niemam co z nią zrobic i bedzie musiala ze mna do pracy jechac [emoji20] oczywiscie inhalator poszedł w ruch ...a juz dawno był spokój.

O nie :( Zdrówka życzę!!!! Najgorzej jak coś sie zaczyna dziać. A jesteś w stanie pracować z córką?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja ma wqrwa.... Sorry ale zamówiłam na Allegro ponad tydz temu prezent pod choinkę dla synka. Brak informacji. Wiec od wczoraj próbuje sie skontaktować ze sprzedającym (duży sklep, bdb opinie) ale nie odpowiadają na maile (chyba 14 wysłałam na rożne adresy) nie odbierają telefonu, nic!!!!
Zaczęłam działać przez Allegro ale póki co to tylko dyskusja i sprzedający ma 3 dni na odpowiedz [emoji35][emoji35][emoji35] za trzy dni to ja ten prezent musze pakować! No i zła jestem! Coś czuje ze czeka mnie jutro wizyta w galerii i szybkie zakupy, a dzien mam mega zapełniony- rano do przedszkola, potem endokrynolog i jasełka u syna :(

Jeszcze mi sie totalnie posypały wyniki tarczycy- TSH 4,0 [emoji32] ft4 0,5 [emoji33] aż usiadłam jak to zobaczyłam.....

Przepraszam że tak namarudziłam ale mam dość!!!

reklama
Pizzaaaaaaa! U nas tez raz w tygodniu musi byc, ale ja sama robię wiec nie liczę jako fast food ;)

O nie :( Zdrówka życzę!!!! Najgorzej jak coś sie zaczyna dziać. A jesteś w stanie pracować z córką?

Mój tak już od miesiąca a dzisiaj szwagierka dzwoniła, że jej synek ma ospę i oni będą w Wigilię u teściowej a my w Boże a podobno teściowa chciała razem :/ mimo ospy

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry