zielinka
Fanka BB :)
O późno. Ja 19go stycznia mam następna wizytę. [emoji4]Ale Ci fajnie ja moje bobo zobaczę dopiero na początku lutego
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O późno. Ja 19go stycznia mam następna wizytę. [emoji4]Ale Ci fajnie ja moje bobo zobaczę dopiero na początku lutego
My uwielbiany gry planszowe, gramy z córka kilka razy dziennie
Ja 19 stycznia mam połówkowe. Nie moge się juz doczekac. Byle do Nowego roku. Pozniej zleci.O późno. Ja 19go stycznia mam następna wizytę. [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez właśnie połówkowe [emoji3]Ja 19 stycznia mam połówkowe. Nie moge się juz doczekac. Byle do Nowego roku. Pozniej zleci.
też tak miałam. za mało pobrała do badaniaMoja morfologia nie wyszła, ponoć zrobił się skrzep i muszę jutro powturzyc. Wie może któraś dlaczego tak się dzieje?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś tam wiem... Zależy jakiego kalibru jest problem.
Mozemy pw..proszeCoś tam wiem... Zależy jakiego kalibru jest problem.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś tam wiem... Zależy jakiego kalibru jest problem.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
mam tak samo i rodzinka na głowie przylatują w nocy 26 .W domu syf że aż przykro .Ale ja tak zawsze robię potem w jeden dzień wszystko nadrobię , dobrze że nie mam firanek do prania i prasowania .Mam to samo potworny leń u mnie zagościł w ogóle nie mam weny świątecznej Zostajemy w Irlandii a od 27 mamy rodzinę męża więc bardziej tym się przejmuję i szykuję niż Wigilia Mam czas do czwartku chyba się ogarnę