reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja też mam cięty jezyk ale kalafior w głowie i niestety cięte riposty przychodzą mi do głowy po czasie [emoji3]

Czy Wy tez macie taka ochote na niezdrowe żarcie? ??

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Ja wlasnie nie mam. Całe życie lubiłam jeść śmieciowe żarcie, a teraz mnie jakos odrzuciło. Ale Coli to bym się napiła. Chyba zaszaleję i strzelę sobie puszkę z okazji Świàt :D

Witam was dziewczyny :) ja już po stresie, który miałam w sobotę. Jednak stres był tylko w urzędzie no i pierwszy taniec haha a później z górki :) w piątek byłam u lekarza dowiedziec się jak tam moje maleństwo, rośnie zdrowo, fika koziołki w brzuszku :) powoli zaczynam coś czuć jakieś uklucia chyba to już są te ruchy. Rozwija się prawidłowo, a więcej pomierzone będzie na następnej wizycie czyli juz połówkowe 13go stycznia :) już nie mogę się doczekać może w końcu dowiem się kto tam mieszka w moim brzuszku bo nie chce się pokazać :) mam nadzieję że u was wszystko w porządku :) nie dałam rady was nadrobić, może w międzyczasie się dowiem co u was :) produkujecie tych postów jak szalone :) :* buziaki :*

Sent from my ZTE Blade A452 using Forum BabyBoom mobile app
Super, ze wszystko się udało. Dużo szczęścia i miłości dla Was[emoji11][emoji11][emoji11]
Super, ze Dzidzia zdrowa.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Trzeba było powiedzieć, ze jak ludzie gadają głupoty to bardzo często nagle na zawał umierają. A wiadomo jak ciężarna klątwę rzuci [emoji23]

Poza tym ja bym walnęła wprost " Czy to znaczy , że życzy Pani śmierci mojego dziecka ?"

Następnym razem się zastanowi jak cos powie.

oar8pg4njiayxtbm.png

Ja wlasnie nie mam. Całe życie lubiłam jeść śmieciowe żarcie, a teraz mnie jakos odrzuciło. Ale Coli to bym się napiła. Chyba zaszaleję i strzelę sobie puszkę z okazji Świàt :D
A ja znów zazwyczaj odżywiam się zdrowo a teraz nie moge sie ogarnąć..a na cole ostatnio się skusilam to mi ciśnienie skoczyło i wylalam reszte... No ale ja mam problemy z ciśnieniem...
A jak mam ochote na wędliny i swojskie wyroby[emoji7] szok

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Do góry