reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja też mam cięty jezyk ale kalafior w głowie i niestety cięte riposty przychodzą mi do głowy po czasie [emoji3]

Czy Wy tez macie taka ochote na niezdrowe żarcie? ??

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Ja wlasnie nie mam. Całe życie lubiłam jeść śmieciowe żarcie, a teraz mnie jakos odrzuciło. Ale Coli to bym się napiła. Chyba zaszaleję i strzelę sobie puszkę z okazji Świàt :D

Witam was dziewczyny :) ja już po stresie, który miałam w sobotę. Jednak stres był tylko w urzędzie no i pierwszy taniec haha a później z górki :) w piątek byłam u lekarza dowiedziec się jak tam moje maleństwo, rośnie zdrowo, fika koziołki w brzuszku :) powoli zaczynam coś czuć jakieś uklucia chyba to już są te ruchy. Rozwija się prawidłowo, a więcej pomierzone będzie na następnej wizycie czyli juz połówkowe 13go stycznia :) już nie mogę się doczekać może w końcu dowiem się kto tam mieszka w moim brzuszku bo nie chce się pokazać :) mam nadzieję że u was wszystko w porządku :) nie dałam rady was nadrobić, może w międzyczasie się dowiem co u was :) produkujecie tych postów jak szalone :) :* buziaki :*

Sent from my ZTE Blade A452 using Forum BabyBoom mobile app
Super, ze wszystko się udało. Dużo szczęścia i miłości dla Was[emoji11][emoji11][emoji11]
Super, ze Dzidzia zdrowa.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Trzeba było powiedzieć, ze jak ludzie gadają głupoty to bardzo często nagle na zawał umierają. A wiadomo jak ciężarna klątwę rzuci [emoji23]

Poza tym ja bym walnęła wprost " Czy to znaczy , że życzy Pani śmierci mojego dziecka ?"

Następnym razem się zastanowi jak cos powie.

oar8pg4njiayxtbm.png

Ja wlasnie nie mam. Całe życie lubiłam jeść śmieciowe żarcie, a teraz mnie jakos odrzuciło. Ale Coli to bym się napiła. Chyba zaszaleję i strzelę sobie puszkę z okazji Świàt :D
A ja znów zazwyczaj odżywiam się zdrowo a teraz nie moge sie ogarnąć..a na cole ostatnio się skusilam to mi ciśnienie skoczyło i wylalam reszte... No ale ja mam problemy z ciśnieniem...
A jak mam ochote na wędliny i swojskie wyroby[emoji7] szok

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Do góry