reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

No mi właśnie też nie wiem co się że mną dzieje :/ ciągle tylko mam nerwa i najchętniej leżałabym w łóżku, kocham moje dzieci a tu zero inwencji nawet nie wiecie jak bardzo chce wiosny! Wtedy plac zabaw matko jak ja za tym tęsknię, siadam z mamami a dzieci się bawią

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero co komuś mówiłam, że chcę wiosnę... Przed blokiem mam duzy plac zabaw więc Córka sie wyszaleje... A w domu to ostatnio nie chce mi sie nic...

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Odpoczywajcie [emoji1] później nie będzie czasu :)

A co do placu zabaw my chodzimy do Kulkolandii :) Mała szaleje ja plotkuje i poznaje nowe mamy(zawsze są same mamy lub babcie z dzieciakami), świetna sprawa. Polecam.

f2w3skjoapwrgv7j.png
My mamy fikoland.[emoji18] Tak średnio co tydzień tam chodzimy.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Ale się wkurrr [emoji34] poszłam do sklepu i spotkałam mamę mojej sąsiadki. Znamy się dobrze więc pytanka jak tam się czuję itp Rozmowa zeszła na temat strachu po moich trzech poronieniach ( ona zna temat) i ja mówię że teraz to już musi być dobrze bo najgorsze za nami, A ona na to że niekoniecznie bo córka jej koleżanki to miał a martwe dziecko w 8 miesiącu [emoji24][emoji34] i co na to ???? Jak można kobiecie w ciąży coś takiego powiedzieć????

16udskjopmtfyunf.png
Głupia baba [emoji35]

p19u9jcg81ehxczt.png

Ale się wkurrr [emoji34] poszłam do sklepu i spotkałam mamę mojej sąsiadki. Znamy się dobrze więc pytanka jak tam się czuję itp Rozmowa zeszła na temat strachu po moich trzech poronieniach ( ona zna temat) i ja mówię że teraz to już musi być dobrze bo najgorsze za nami, A ona na to że niekoniecznie bo córka jej koleżanki to miał a martwe dziecko w 8 miesiącu [emoji24][emoji34] i co na to ???? Jak można kobiecie w ciąży coś takiego powiedzieć????

16udskjopmtfyunf.png
Cóż za taktowność. Czasem mam wrażenie, że faceci sa jakoś bardziej empatyczni w syosunku do kobiet w ciąży...
Olej to.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Kurczę a to gęś wredna. Jasne takie rzeczy się zdarzają ba nawet po porodzie dzieci zapadają na różne choroby ale nie możemy zakładać ze nas to spotka po prostu nie i koniec moje dziecko będzie zdrowe , uśmiechnięte i będzie przysypialo całe noce ;D tak trzeba myslec

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ojj z tymi nocami to lepiej sie nie nastawiać hahahha[emoji23]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Do góry