reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Widzę że u Was przygotowania pełną parą:-)

My tylko ubraliśmy choinkę i nic nie robimy, bo wyjeżdżamy na święta w góry. Rodzinka wymyśliła eksperyment, aby zorganizować święta wyjazdowe w hotelu, więc wykupiony jest pakiet na tydzień all inclusiv w wariancie świątecznym. Średnio jestem przekonana do takiego rozwiązania, ale się uparli, więc jedziemy :p

Przynajmniej nie muszę myć okien :p

reklama
Madireiro ekstra zazdroszczę! Te widoki ❤ no i myśl,że nie trzeba wszystkiego ogarniać,a potem tego sprzątać, pełen relaks :D

I to jest ten największy (w zasadzie jedyny) plus!
A poza tym oni się cieszą jak dzieci, krążą maile bo rodzinka zbroi się na święta co kto przywiezie i w jakiej ilości (alko:p) a ja sobie tylko poczytać mogę he he :p

I to jest ten największy (w zasadzie jedyny) plus!
A poza tym oni się cieszą jak dzieci, krążą maile bo rodzinka zbroi się na święta co kto przywiezie i w jakiej ilości (alko:p) a ja sobie tylko poczytać mogę he he :p
Poczytać okładki na butelkach[emoji28] Ale jest pozytyw- jako jedyna nie będziesz miała kaca [emoji16] też bym chciała gdzieś wyjechać i żeby ktoś wszystko zrobił za mnie [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Ja kocham święta za to , że spotyka się cała rodzina u nas jest bardzo dużo osob ok 20. Cała rodzina mojej mamy- moja babcia i jej córki razem z dziećmi i wnukami. Jest głośno i radośnie [emoji173] doceniam każdą chwilę z nimi spędzoną tym bardziej, że kiedyś nie będziemy się tak wspólnie spotykali. U moich teściów jest kameralnie.

Na szczęście ja nie muszę ani sprzątać ani gotować - upiekę tylko ciasteczka i zrobię sernik. Mój mąż umył okna i wyprał firanki . Dziś trzepie dywany [emoji6]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja pochodzę z tych rodzin nie pijących . I bardzo dobrze, szczególnie w ciąży denerwują mnie pijani ludzie :) Mój mąż się śmieje , że mamy lepsze finanse , bo alkohol drogi [emoji1][emoji38]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Ja dzis mam kiepski dzien w nocy bolal mnie brzuch ,a teraz glowa no i wyskoczyla mi opryszczka i do tego mam wieczny katar od poczatku.Dzis leze, a przygotowania do Swiat odstawiam na czwartek :baffled:

Do góry