Emkaa
Fanka BB :)
Głodnemu...A ja przeczytałam upiec kapustę i seks [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głodnemu...A ja przeczytałam upiec kapustę i seks [emoji23]
Tak to bywa. Nie ma co się na wariata szarpać, czasem trzeba wrzucić na luz mimo wszystko. U mnie też zbyt kolorowo w tym roku nie będzie, remont nie skończony i co zrobić.Ja dzis mam kiepski dzien w nocy bolal mnie brzuch ,a teraz glowa no i wyskoczyla mi opryszczka i do tego mam wieczny katar od poczatku.Dzis leze, a przygotowania do Swiat odstawiam na czwartek
Mam to samo potworny leń u mnie zagościł w ogóle nie mam weny świątecznej Zostajemy w Irlandii a od 27 mamy rodzinę męża więc bardziej tym się przejmuję i szykuję niż Wigilia Mam czas do czwartku chyba się ogarnę [emoji319]Widzę że większość z was ambitnie podchodzi do świąt. U mnie w domu jak po przejściu huraganu, o gotowaniu wogle nie ma mowy. Rodzinka zapomniała już co to obiad. Ja się nie nadaje do niczego ostatnio. Kiepsko znoszę ta ciąże, jestem mega przemeczona. Przejdę do toalety a puls mam 115, więc głównie leżę i rosnę... Dobrze że na święta jedziemy do rodziców, bo byśmy chleb z dżemem na wigilię wcinali...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Wiecie co? Moja przyjaciółka straciła dziecko. W 7 tygodniu ciąży serduszko przestało bić. Masakra, nie wiem jak jej pomóc, jak pocieszać. Tym bardziej, że sama jestem w ciąży. Coś strasznego.
PS: Dołączam do grona chorowitków, mam taki korek w nosie. Nie umiem go wysmarkać. O normalnym spaniu wręcz nie ma mowy.
Przykre bardzo[emoji20]Oj widze,ze jednak nie wszystkie jestesmy takie obrotne i ochocze do przygotowan swiatecznych.Na szczescie ja tez ide do tesciow i wiele nie bede robic,najgorsze ogarnac chate i wyprac psa no i wlasnie ostatnie 2 prezenty