reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Widzę że u Was przygotowania pełną parą:-)

My tylko ubraliśmy choinkę i nic nie robimy, bo wyjeżdżamy na święta w góry. Rodzinka wymyśliła eksperyment, aby zorganizować święta wyjazdowe w hotelu, więc wykupiony jest pakiet na tydzień all inclusiv w wariancie świątecznym. Średnio jestem przekonana do takiego rozwiązania, ale się uparli, więc jedziemy :p

Przynajmniej nie muszę myć okien :p

reklama
Madireiro ekstra zazdroszczę! Te widoki ❤ no i myśl,że nie trzeba wszystkiego ogarniać,a potem tego sprzątać, pełen relaks :D

I to jest ten największy (w zasadzie jedyny) plus!
A poza tym oni się cieszą jak dzieci, krążą maile bo rodzinka zbroi się na święta co kto przywiezie i w jakiej ilości (alko:p) a ja sobie tylko poczytać mogę he he :p

I to jest ten największy (w zasadzie jedyny) plus!
A poza tym oni się cieszą jak dzieci, krążą maile bo rodzinka zbroi się na święta co kto przywiezie i w jakiej ilości (alko:p) a ja sobie tylko poczytać mogę he he :p
Poczytać okładki na butelkach[emoji28] Ale jest pozytyw- jako jedyna nie będziesz miała kaca [emoji16] też bym chciała gdzieś wyjechać i żeby ktoś wszystko zrobił za mnie [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Ja kocham święta za to , że spotyka się cała rodzina u nas jest bardzo dużo osob ok 20. Cała rodzina mojej mamy- moja babcia i jej córki razem z dziećmi i wnukami. Jest głośno i radośnie [emoji173] doceniam każdą chwilę z nimi spędzoną tym bardziej, że kiedyś nie będziemy się tak wspólnie spotykali. U moich teściów jest kameralnie.

Na szczęście ja nie muszę ani sprzątać ani gotować - upiekę tylko ciasteczka i zrobię sernik. Mój mąż umył okna i wyprał firanki . Dziś trzepie dywany [emoji6]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja pochodzę z tych rodzin nie pijących . I bardzo dobrze, szczególnie w ciąży denerwują mnie pijani ludzie :) Mój mąż się śmieje , że mamy lepsze finanse , bo alkohol drogi [emoji1][emoji38]

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Ja dzis mam kiepski dzien w nocy bolal mnie brzuch ,a teraz glowa no i wyskoczyla mi opryszczka i do tego mam wieczny katar od poczatku.Dzis leze, a przygotowania do Swiat odstawiam na czwartek :baffled:

Do góry