reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

wczoraj jak się położyłam spać , poczułam takie delikatne pukanie , najpierw 3 uderzenia potem cisza i znowu kilka uderzeń ,cały czas w tym samym miejscu. :)

reklama
U nas juz 4 dzieci na 4 chora. Pierwszy raz w komplecie.
Nie poddajemy się ...
37a9fad2ca12a55ab60da9b41efe34f1.jpg

oar8pg4njiayxtbm.png

Moja pierwsza ciąża też czerwcowa, synek smacznie spał na tarasie pierwszego dnia po wyjściu ze szpitala w czasie deszczu :)
Mama się śmiała że jej koleżanka z pracy by zawału dostała jak by to zobaczyła.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Hej dziewczyny ja mam dzis kocioł...jade na chwile do pracy a popołudiu wyjeżdżam.Nie jestem zadowolona z wczorajszej wizyty.Lekarz sie spieszyl..bylo opoznienie 1,5godz. Odnosnie płci nawet nie próbował sprawdzać.No ale wazne ze wszystko na razie ok. Nie wiem czemu ale moje dziecko jakies takie spokojne w tym brzuchu..za wiele sie nie ruszalo na tym usg ,ruchow tez nie czuje.Troche mnie to martwi ale moze taka" jej" natura;) Jutro do was zagladne;)

Hej dziewczyny ja mam dzis kocioł...jade na chwile do pracy a popołudiu wyjeżdżam.Nie jestem zadowolona z wczorajszej wizyty.Lekarz sie spieszyl..bylo opoznienie 1,5godz. Odnosnie płci nawet nie próbował sprawdzać.No ale wazne ze wszystko na razie ok. Nie wiem czemu ale moje dziecko jakies takie spokojne w tym brzuchu..za wiele sie nie ruszalo na tym usg ,ruchow tez nie czuje.Troche mnie to martwi ale moze taka" jej" natura;) Jutro do was zagladne;)
Spokojnie. Moje dziecię na genetycznym chyba spalo, za to rączka machało. Natomiast parę dni później na wizycie u ginekologa pływał o i machało nogami jak szalone :) ale ruchów nie czuje :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry wszystkim [emoji4]
Ja powoli dochodzę do siebie. Juz tak silnych boli nie mam. Chodz dalej brzuszek boli. Głupie wyjście do sklepu i ledwo wracam , każdy krok to masakra.
Musze was szybko nadrobić [emoji9][emoji4][emoji106]

Kitya ja też od rana do wieczora na nogach [emoji4] oby do soboty.
Mam tyle zamówień na torty , że szok. [emoji4] potem to już leżę brzuszkiem do góry .

Miłego dnia życzę[emoji4][emoji4][emoji4][emoji106]

reklama
Dzień dobry wszystkim [emoji4]
Ja powoli dochodzę do siebie. Juz tak silnych boli nie mam. Chodz dalej brzuszek boli. Głupie wyjście do sklepu i ledwo wracam , każdy krok to masakra.
Musze was szybko nadrobić [emoji9][emoji4][emoji106]

Kitya ja też od rana do wieczora na nogach [emoji4] oby do soboty.
Mam tyle zamówień na torty , że szok. [emoji4] potem to już leżę brzuszkiem do góry .

Miłego dnia życzę[emoji4][emoji4][emoji4][emoji106]
Uważaj na siebie, i się tak nie przemęczaj! :-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry