reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Jaka super ekipa. Dużo zdrówka dla was ŻyczyMy[emoji5]U nas juz 4 dzieci na 4 chora. Pierwszy raz w komplecie.
Nie poddajemy się ...
Aleksandrax
Moja pierwsza ciąża też czerwcowa, synek smacznie spał na tarasie pierwszego dnia po wyjściu ze szpitala w czasie deszczu
Mama się śmiała że jej koleżanka z pracy by zawału dostała jak by to zobaczyła.
Mama się śmiała że jej koleżanka z pracy by zawału dostała jak by to zobaczyła.
madziarra21
Hej dziewczyny ja mam dzis kocioł...jade na chwile do pracy a popołudiu wyjeżdżam.Nie jestem zadowolona z wczorajszej wizyty.Lekarz sie spieszyl..bylo opoznienie 1,5godz. Odnosnie płci nawet nie próbował sprawdzać.No ale wazne ze wszystko na razie ok. Nie wiem czemu ale moje dziecko jakies takie spokojne w tym brzuchu..za wiele sie nie ruszalo na tym usg ,ruchow tez nie czuje.Troche mnie to martwi ale moze taka" jej" natura Jutro do was zagladne
Zając Czerwcowy
Spokojnie. Moje dziecię na genetycznym chyba spalo, za to rączka machało. Natomiast parę dni później na wizycie u ginekologa pływał o i machało nogami jak szalone ale ruchów nie czujeHej dziewczyny ja mam dzis kocioł...jade na chwile do pracy a popołudiu wyjeżdżam.Nie jestem zadowolona z wczorajszej wizyty.Lekarz sie spieszyl..bylo opoznienie 1,5godz. Odnosnie płci nawet nie próbował sprawdzać.No ale wazne ze wszystko na razie ok. Nie wiem czemu ale moje dziecko jakies takie spokojne w tym brzuchu..za wiele sie nie ruszalo na tym usg ,ruchow tez nie czuje.Troche mnie to martwi ale moze taka" jej" natura Jutro do was zagladne
U
użytkownik 167877
Gość
Dzień dobry wszystkim [emoji4]
Ja powoli dochodzę do siebie. Juz tak silnych boli nie mam. Chodz dalej brzuszek boli. Głupie wyjście do sklepu i ledwo wracam , każdy krok to masakra.
Musze was szybko nadrobić [emoji9][emoji4][emoji106]
Kitya ja też od rana do wieczora na nogach [emoji4] oby do soboty.
Mam tyle zamówień na torty , że szok. [emoji4] potem to już leżę brzuszkiem do góry .
Miłego dnia życzę[emoji4][emoji4][emoji4][emoji106]
Ja powoli dochodzę do siebie. Juz tak silnych boli nie mam. Chodz dalej brzuszek boli. Głupie wyjście do sklepu i ledwo wracam , każdy krok to masakra.
Mam tyle zamówień na torty , że szok. [emoji4] potem to już leżę brzuszkiem do góry .
reklama
Marciotek88
Uważaj na siebie, i się tak nie przemęczaj! :-*Dzień dobry wszystkim [emoji4]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom