reklama
Marciotek88
Fanka BB :)
Wszystko będzie dobrze, tylko się nie denerwuj!Jejku tak mnie boli podbrzusze , że już chyba dzisiaj szpital mnie czeka [emoji24] idę się ogarnąć i poczekam na męża. Jak nie przejdzie to jadę już nie czekam. Czuje się jak w 1 fazie porodu . Oby wszystko było dobrze. [emoji45]
:-*
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Rybcia2309
Trzymaj się Madziu! będzie dobrze i koniecznie daj znać co u CiebieJejku tak mnie boli podbrzusze , że już chyba dzisiaj szpital mnie czeka [emoji24] idę się ogarnąć i poczekam na męża. Jak nie przejdzie to jadę już nie czekam. Czuje się jak w 1 fazie porodu . Oby wszystko było dobrze. [emoji45]
Monya81
W takim razie jest nas 3 na 11.01[emoji4] Bellax, Ty i ja [emoji8]
Myślę że każda z nas ma odpowiednią liczbę badań, tylko jak się czyta forum to przy takiej ilości dziewczyn może być wrażenie że tego jest tyle [emoji38]
Monya Nie MUSI [emoji1] Ja byłam w 17 tyg na wizycie ( wczoraj) i .... nic nie zobaczył [emoji24] to niestety w dużej mierze zależy nie tylko od tygodnia ale od sprzętu i umiejętności lekarza Ale trzymam za Ciebie kciuki [emoji110]
Dlatego w moim poście napisałam co lekarz robi, żeby dziecko, które śpi - jest w jednej pozycji zmusić do jej zmiany - żeby np. płeć. Poza tym wydaje mi się, że dziecko jest na tyle malutkie , że jak się chce to można z każdej strony je obejrzeć. Tylko lekarzowi musi się chcieć .
My mamy dobry sprzęt i dobrego i upartego lekarza. Obiecał , że powie i ja się tej obietnicy trzymam[emoji6]
Rybcia2309
Ja myślę, że lekarze tak mówią z wygody po co robić co wizytę usg jak można trzy na całą ciązę i nie trzeba nic tłumaczyć, z drugiej strony zobaczcie ile można wychwycić czasami nieświadomie, czego np w w szpitalach robią co drugi dzień, bo wiedzą, że czasami lepiej więcej niż za małoJa biorę żelazo - 3 razy - Tardyferon- fol. Czuje się normalnie - to znaczy dalej mam mdłości i jestem senna,ale nie wiem czy od żelaza czy od tego , że jestem w ciąży [emoji5]
A z tym USG, to mi lekarz mówił właśnie kiedyś w szpitalu, że on nie robi swoim pacjentkom często usg- z tego względu , że badania na temat wpływu urządzenia bada się przez wiele lat a promieniowanie rentgenowskie też było przez lata uważane za bezpieczne. Także wszędzie zdania są podzielone ja używam detektora i nie zamierzam przestawać.
Monya81
Jejku tak mnie boli podbrzusze , że już chyba dzisiaj szpital mnie czeka [emoji24] idę się ogarnąć i poczekam na męża. Jak nie przejdzie to jadę już nie czekam. Czuje się jak w 1 fazie porodu . Oby wszystko było dobrze. [emoji45]
Masz skurcze?
Zając Czerwcowy
Uffff w końcu leżę zakupy, gotowanie, obiad, pozniej szybkie zakupy z wujkiem bo akurat robi remont i brakuje mu lamp, wycisnelam sok z pomarańczy i lezymy i oglądamy filmy
A Wam jak minęła niedziela?
A Wam jak minęła niedziela?
Emkaa
To nie był mój lekarz wiec z wygodą nie miało to nic wspólnego. Luźna rozmowa podczas pobytu. W szpitalu miałam jedne USG na cały pobyt. Leżałam tam kilka razy więc miałam w sumie kilka. Zresztą jeśli już kobieta leży na patologii to coś jej muszą robić[emoji23]Ja myślę, że lekarze tak mówią z wygody po co robić co wizytę usg jak można trzy na całą ciązę i nie trzeba nic tłumaczyć, z drugiej strony zobaczcie ile można wychwycić czasami nieświadomie, czego np w w szpitalach robią co drugi dzień, bo wiedzą, że czasami lepiej więcej niż za mało
Zając Czerwcowy
Nie denerwuj się i daj znać!Jejku tak mnie boli podbrzusze , że już chyba dzisiaj szpital mnie czeka [emoji24] idę się ogarnąć i poczekam na męża. Jak nie przejdzie to jadę już nie czekam. Czuje się jak w 1 fazie porodu . Oby wszystko było dobrze. [emoji45]
reklama
tynka2506
Ja dzisiaj wybrałam się z mężem po prezenty wszystko już prawie kupione, teraz muszę kupić coś dla niego, na kilka rzeczy czekam z internetu mam nadzieje ze dotrą na czas .
Jutro wizyta u lekarza rano muszę jeszcze jechać zbadać mocz mam nadzieje ze do 16 zdążą z wynikami
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro wizyta u lekarza rano muszę jeszcze jechać zbadać mocz mam nadzieje ze do 16 zdążą z wynikami
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom