reklama
cymera
Fanka BB :)
hej też mam 14 tydzień i jedyne ruchy jakie odczuwam to przesuwające się gazy w jelitach tak książkowo mamy jeszcze podobno 2 tygodnie na pierwsze delikatne muśnięcia .14+4, druga ciąża, czy tylko ja nie czuję jeszcze ruchów?
tynka2506
Ja tez jeszcze nie miałam glukozy.
Co do swędzenia mnie swędzą głównie pośladki myśle ze to na skutek rozciągania się skóry.
Co do musteli No faktycznie bardzo ciężko ja dostać ale podchodziłam wczoraj po aptekach i się udało cena jest wygórowana bo zapłaciłam za krem 119 zł za oliwkę 55 zł ale myśle ze krem wystarczy. Już dzisiaj po jednym dniu stosowania mogę powiedzieć ze jest wydajna łatwo się rozsmarowuję i prawie w ogóle nie pachnie wiec nie drażni. Co do efektów to niestety musimy poczekać .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co do swędzenia mnie swędzą głównie pośladki myśle ze to na skutek rozciągania się skóry.
Co do musteli No faktycznie bardzo ciężko ja dostać ale podchodziłam wczoraj po aptekach i się udało cena jest wygórowana bo zapłaciłam za krem 119 zł za oliwkę 55 zł ale myśle ze krem wystarczy. Już dzisiaj po jednym dniu stosowania mogę powiedzieć ze jest wydajna łatwo się rozsmarowuję i prawie w ogóle nie pachnie wiec nie drażni. Co do efektów to niestety musimy poczekać .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daktyl2016
Przy cholestaze dłonie i stopy dopiero potem całe ciało. Dostałam wyniki i wszystko w normach więc nie wiem czy sobie coś wkręcić czy może zaczyna wie coś dziać.
Caixa jakie Ty wyniki robiłaś.
Anula jeśli stopy i dłonie warto mówić.
Caixa jakie Ty wyniki robiłaś.
Anula jeśli stopy i dłonie warto mówić.
Myślałam o tym dziś. Tzn o ruchach. Moja siostra z drugim poczuła w zeszłym roku w grudniu jakoś a miała termin na początek maja. Twierdziła że to i tak dużo wcześniej niż z pierwszym. Więc ja skoro jestem tak jakby równy miesiąc później niż ona mogę się spodziewać najwcześniej w styczniu. Chociaż zobaczymy widocznie to różnie bywa. Nie ma reguły! Ale już bym chciała to poczuć.14+4, druga ciąża, czy tylko ja nie czuję jeszcze ruchów?
Ja jutro zaczynam 16 tydzień i też narazie ruchow nie czuje a już bym chciała
Sent from my ZTE Blade A452 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my ZTE Blade A452 using Forum BabyBoom mobile app
cymera
Ja nie słyszałam o tej musteli , używam Palmersa .Miałam już balsam Palmers ale słabo nawilża , teraz kupuję krem palmers , jest super gęsty i nawilża cały dzień ale niesyty tubka starcza mi na ponad tydzień .Ja smaruję nim brzuch , piersi , uda, pośladki i dół pleców , bo wiem że to są ulubione miejsca na rozstępy .
Ja za próby watrobowe zaplacilam ok 30zł wiec nie jest tak źle.A mnie swedziało cale cialo lacznie z twarzą.Ile kosztują te próby wątrobowe ?
Spokojnie - przy choleostazie swedza głównie stopy i ręce do tego mogą się pojawić mdłości i wymioty. To normalne , że swędzi skóra brzucha i Piersi, bo się powiększają .
reklama
Ja z małą (w drugiej ciąży) miałam jeden rozstep na brzuchu przy pepku, pojedyncze na piersiach za to uda i pośladki to tragedia. Chyba cały tłuszcz tam poszedł hehehe
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom