reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale dlugo utrzymaliście wiadomość o dzidziusiu w tajemnicy :) My powiedzielismy rodzicom i tesciom po pierwszym USG, czyli w 7 tyg. W swieta mowimy reszcie- rodzenstwu i najblizszej rodzinie ;)
Z takiej wiadomosci nawet Twoj specyficzny tesc mysle, ze na pewno sie ucieszy :) Daj znac, jak zareagowali :) A i udanych zakupow :)

Od środy od usg mnie nosi żeby wykrzyczec to całemu światu;)
Inna sprawa że moja mama której mówimy jutro na bank się domyśla ;) a mój tata... jest w trasie więc powiem mu przez telefon ale ... on się poplacze :) od 2 lat pyta kiedy wnuk a po ślubie to se nasililo ;) a od niego na bank zbiorę ochrzan że tak długo nie mówiliśmy;)
Tesciu... nie sądzę bardzo by mnie zdziwiło;) ucieszyć się ucieszy ale nie pokaże tego ;)
Dam znać!

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Od środy od usg mnie nosi żeby wykrzyczec to całemu światu;)
Inna sprawa że moja mama której mówimy jutro na bank się domyśla ;) a mój tata... jest w trasie więc powiem mu przez telefon ale ... on się poplacze :) od 2 lat pyta kiedy wnuk a po ślubie to se nasililo ;) a od niego na bank zbiorę ochrzan że tak długo nie mówiliśmy;)
Tesciu... nie sądzę bardzo by mnie zdziwiło;) ucieszyć się ucieszy ale nie pokaże tego ;)
Dam znać!

p19u9jcg81ehxczt.png

Może teściu po tej wiadomości lekko skruszeje:) Wiesz... na kobietę w ciąży patrzy się zupełnie innym okiem. No i zostanie dziadkiem:)))

Mnie swędzi brzuch w dni w których noszę ciążowe spodnie;( Ten materiał robi takie mini odgniecenia (jak stanik) i to mnie swędzi...

w57vyx8dubspq12k.png

Anula, mówiłas o tym lekarzowi??
Południowa jeszcze Swędzi???
Bellax to brzuszek Ci rośnie.

Ja miałam cholestaze w poprzedniej ciąży i jak mnie dziś zaswedzialo poleciała zrobić próby wątrobowe czekam na wyniki i chyba się pochlastam, tak szybko???

Mnie nic nie swędzi jeszcze, ale ja niestety mam spory zapas brzucha i skóry takiej nieelastycznej więc ona nim się naciągnie i zacznie rozciąganie to jeszcze trochę - swędzi zwykle gdy się powiększamy :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry