reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale dlugo utrzymaliście wiadomość o dzidziusiu w tajemnicy :) My powiedzielismy rodzicom i tesciom po pierwszym USG, czyli w 7 tyg. W swieta mowimy reszcie- rodzenstwu i najblizszej rodzinie ;)
Z takiej wiadomosci nawet Twoj specyficzny tesc mysle, ze na pewno sie ucieszy :) Daj znac, jak zareagowali :) A i udanych zakupow :)

Od środy od usg mnie nosi żeby wykrzyczec to całemu światu;)
Inna sprawa że moja mama której mówimy jutro na bank się domyśla ;) a mój tata... jest w trasie więc powiem mu przez telefon ale ... on się poplacze :) od 2 lat pyta kiedy wnuk a po ślubie to se nasililo ;) a od niego na bank zbiorę ochrzan że tak długo nie mówiliśmy;)
Tesciu... nie sądzę bardzo by mnie zdziwiło;) ucieszyć się ucieszy ale nie pokaże tego ;)
Dam znać!

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Od środy od usg mnie nosi żeby wykrzyczec to całemu światu;)
Inna sprawa że moja mama której mówimy jutro na bank się domyśla ;) a mój tata... jest w trasie więc powiem mu przez telefon ale ... on się poplacze :) od 2 lat pyta kiedy wnuk a po ślubie to se nasililo ;) a od niego na bank zbiorę ochrzan że tak długo nie mówiliśmy;)
Tesciu... nie sądzę bardzo by mnie zdziwiło;) ucieszyć się ucieszy ale nie pokaże tego ;)
Dam znać!

p19u9jcg81ehxczt.png

Może teściu po tej wiadomości lekko skruszeje:) Wiesz... na kobietę w ciąży patrzy się zupełnie innym okiem. No i zostanie dziadkiem:)))

Mnie swędzi brzuch w dni w których noszę ciążowe spodnie;( Ten materiał robi takie mini odgniecenia (jak stanik) i to mnie swędzi...

w57vyx8dubspq12k.png

Anula, mówiłas o tym lekarzowi??
Południowa jeszcze Swędzi???
Bellax to brzuszek Ci rośnie.

Ja miałam cholestaze w poprzedniej ciąży i jak mnie dziś zaswedzialo poleciała zrobić próby wątrobowe czekam na wyniki i chyba się pochlastam, tak szybko???

Mnie nic nie swędzi jeszcze, ale ja niestety mam spory zapas brzucha i skóry takiej nieelastycznej więc ona nim się naciągnie i zacznie rozciąganie to jeszcze trochę - swędzi zwykle gdy się powiększamy :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry