Ja mam ogromną blizne na szyi po operacji i bio oil używałam i bardzo mi na nią pomógł. Tak się przyzwyczaiłam że zawsze go mam i używam przez jakiś czas na twarz i szyję na noc. Ciało zawsze po kąpieli smaruje oliwka johnsons, prawie nie używam balsamow.moim zdaniem poprostu ma taką skórę że i tak by jej nie wyszły. Jak ktoś się troszeczkę zna na składnikach to wie że bio oil to parafina więc raczej napewno nie nawilża. kilka lat temu zaczęły mi wychodzić rozstępy na pupie, biodrach, nogach i poszłam do dermatologa. Prawie mnie śmiechem zabił jak mu powiedziałam że używam bio oil. Mi się sprawdził jak już wyszły i chciałam żeby się jak najszybciej zrobiły się białe. Wtedy super
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Hej dziewczyny [emoji4]
Co za dzień . Zaraz zwariuje. Spadłam dzisiaj z taboretu. Jakaś masakra. Na szczęście się odratowałam i po leciałam na nogi. Ale tak gwałtownie , że teraz się zmartwiam. Nie mam jakiś bóli, plamień itp.
Ale jestem przerazona a wizyta dopiero 22 grudnia. [emoji33]
Co za dzień . Zaraz zwariuje. Spadłam dzisiaj z taboretu. Jakaś masakra. Na szczęście się odratowałam i po leciałam na nogi. Ale tak gwałtownie , że teraz się zmartwiam. Nie mam jakiś bóli, plamień itp.
Daktyl2016
Fanka BB :)
Madzien napewno nic się nie stało, dobrze że nie poleciałas na pupę.
motylek05
Niemartw sie kochana Bobas jest dobrze chroniony i nie straszny My taki upadek [emoji8]Hej dziewczyny [emoji4]
U
użytkownik 167877
Gość
Koniec [emoji45]już w ciąży nigdy nie wejdę na żadne krzesło czy drabinę . [emoji11]
motylek05
tynka2506
Mimo wszystko wole nie ryzykować i troszkę się posmarować przynajmniej nie będę miała sobie nic do zarzucenia jak wyjdą a po za tym jak skóra jest fajnie nawilżona to lepiej wyglada niż taki wysusz
Nie ukrywam ze Vanilia podniosłaś mnie troszkę na duchu czyj esy nadzieja ze nie będę tygryskiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ukrywam ze Vanilia podniosłaś mnie troszkę na duchu czyj esy nadzieja ze nie będę tygryskiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Ja smarowałam się i "g" to dało, brzuch miałam w tygrysie pasy, makabra jakaś! Z tym, że ja długo nie miałam brzuszka ciążowego i potem nagle bach i od razu taki duży - skóra musiała pęknąć przy taki szybkim rozciąganiu. Koleżanka z pracy nie mogła uwierzyć bo jak szlam na zwolnienie byłam bez brzucha, a po półtora tygodnia jak mnie zobaczyła to już typowo ciążowy brzuszek wystający mocno
reklama
Emkaa
Z drugiej strony moja koleżanka w pierwszej ciąży smarowała się i nie wyszły jej rozstępy a w drugiej nie smarowała- myślała, że jej nie wyjdą skoro w pierwszej nie wyszły- genetyka itd. A rozstepy wszyszły i teraz wygląda jak tygrys.
Ja smarowałam i wyszły, ale robiłam to nieregularnie i mam ich bardzo mało- w porównaniu do mojej mamy i babci, które mają całe brzuchy w rozstępach.
Ja smarowałam i wyszły, ale robiłam to nieregularnie i mam ich bardzo mało- w porównaniu do mojej mamy i babci, które mają całe brzuchy w rozstępach.