Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Daktyl gratuluję:-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sinupret braalm w poprzedniej ciazy..jest okWróciłam od lekarza, zapalenie zatok, wydzielina już scieka na oskrzela :/ zastrzele się.
Przepisala mi sinupret, gardimax i afrin
Oczywiście na ulotkach jak to na ulotkach ze.przy ciąży skonsultować z lekarzem, w necie masa skrajnych opinii. niby chce ufać lekarce ale nie wiem czy je brać
Doradzcie coś prosze
Ja nie mam problemu z teściową , bo składamy się z teściem i siostrą męża a teściowa sama powiedziała co chce dostać.Dziewczyny help... co kupić teściowa pod choinkę??? Najchętniej rózge, bo zbyt dobrych stosunków nie mamy ale oprócz tego ? Jakieś pomysły? Co kupujecie swoim ?
Nie wiem czy Twoja lubi gotować ale myślę że coś do kuchni zawsze się przyda [emoji4] Pytanie ile kasy chcesz wydać Ale myślę że nowy kolorowy zestaw misek lub jakiś noży będzie fajnym prezentem. No chyba że masz więcej szmalu do wydania to polecam jakiś mały robot kuchenny [emoji12]Dziewczyny help... co kupić teściowa pod choinkę??? Najchętniej rózge, bo zbyt dobrych stosunków nie mamy ale oprócz tego ? Jakieś pomysły? Co kupujecie swoim ?
Ja takim osobom zawsze kupuję alkohol. Trzeba sprawy załatwiać dyplomatycznieDziewczyny help... co kupić teściowa pod choinkę??? Najchętniej rózge, bo zbyt dobrych stosunków nie mamy ale oprócz tego ? Jakieś pomysły? Co kupujecie swoim ?