Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Oo hahahahahahaha tak dla żartów od ,,ukochanej synowej"Fartuch mu kup [emoji38] widziałam są takie fajne w kształcie sexownej kobiety, albo napakowanego faceta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo hahahahahahaha tak dla żartów od ,,ukochanej synowej"Fartuch mu kup [emoji38] widziałam są takie fajne w kształcie sexownej kobiety, albo napakowanego faceta.
moja mi zawsze coś złośliwie kupi - albo badziewny obrus z tak grubymi haftami że nic nie można na tym obrusie położyć bo się przewraca, albo formę do ciasta z komentarzem - "może twoja żona ( słowo żona wręcz wysyczane ) w końcu nauczy się piec i gotować ... " więc w tym roku mam zamiar zrobić to samo, kupić jej coś złośliwie brzydkiegoDziewczyny help... co kupić teściowa pod choinkę??? Najchętniej rózge, bo zbyt dobrych stosunków nie mamy ale oprócz tego ? Jakieś pomysły? Co kupujecie swoim ?
Oj nie zgodzę się. Ja rezerwuje co roku mojemu Wojkowi i jego rodzinie w sierpniu na święta. W tym roku w 3 osoby polecieli z Londynu za 1200 zł w 2 strony, ale na podręcznym.Ja nie kupuję prezentów dla rodzinki bo święta spędzam tylko z mężem , bilety do polski są za drogie .Mieszkam z mężem już 11 lat w Irlandii i tylko raz byłam na świętach w Polsce .
Gratuluję [emoji173]Czecc mamuski!!
Jestemy po genetycznych- wszystko dobrze!! MAlenstwo tak fikalo ze pani doktor nie mogla poskromic tej istotki haha.Plec hmmm niby dziewczynka...ale jeszcze trzeba poczekac)
No dokladnie... Ja nie oczekuje super prezentow ale jakis drobiazg z grzecznosci... Nawet wnukom badziewia zawsze dają a sobie zazyczyla walizki... I to caly zestaw a nie jedna... Sobie nie kupujemy bo to drogie cholerstwo a ona taka bezczelna... Znowu sie nakrecilam [emoji14]Trzeba mieć tupet. Nie kupuje to nie oczekuje od innych.
My kupujemy rodzicom a oni nam. Nie chodzi o jakieś super drogie prezenty tylko zwykły upominek.
Kup krem na zmarszczki i powiedz tesciowi ze moze cos jej to pomoze chociaz wątpisz [emoji14]moja mi zawsze coś złośliwie kupi - albo badziewny obrus z tak grubymi haftami że nic nie można na tym obrusie położyć bo się przewraca, albo formę do ciasta z komentarzem - "może twoja żona ( słowo żona wręcz wysyczane ) w końcu nauczy się piec i gotować ... " więc w tym roku mam zamiar zrobić to samo, kupić jej coś złośliwie brzydkiego
GratulujeCzecc mamuski!!
Jestemy po genetycznych- wszystko dobrze!! MAlenstwo tak fikalo ze pani doktor nie mogla poskromic tej istotki haha.Plec hmmm niby dziewczynka...ale jeszcze trzeba poczekac)