reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Fartuch mu kup [emoji38] widziałam są takie fajne w kształcie sexownej kobiety, albo napakowanego faceta.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Oo hahahahahahaha tak dla żartów;) od ,,ukochanej synowej" ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dziewczyny help... co kupić teściowa pod choinkę??? Najchętniej rózge, bo zbyt dobrych stosunków nie mamy ;) ale oprócz tego ? Jakieś pomysły? Co kupujecie swoim ?

p19u9jcg81ehxczt.png
moja mi zawsze coś złośliwie kupi - albo badziewny obrus z tak grubymi haftami że nic nie można na tym obrusie położyć bo się przewraca, albo formę do ciasta z komentarzem - "może twoja żona ( słowo żona wręcz wysyczane ) w końcu nauczy się piec i gotować ... " więc w tym roku mam zamiar zrobić to samo, kupić jej coś złośliwie brzydkiego ;)

Ja nie kupuję prezentów dla rodzinki bo święta spędzam tylko z mężem , bilety do polski są za drogie .Mieszkam z mężem już 11 lat w Irlandii i tylko raz byłam na świętach w Polsce .

Moja tesciowa zawsze daje pieniądze i sama sobie wybieram albo dokładam do czegoś. Teściowej kosmetyki lubię dawać, albo jakis bon na masaż.
Tescia nie mam.

Czekam pod gabinetem, mąż się spóźnia i się stresuję, ze nie zdąży :(

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja nie kupuję prezentów dla rodzinki bo święta spędzam tylko z mężem , bilety do polski są za drogie .Mieszkam z mężem już 11 lat w Irlandii i tylko raz byłam na świętach w Polsce .
Oj nie zgodzę się. Ja rezerwuje co roku mojemu Wojkowi i jego rodzinie w sierpniu na święta. W tym roku w 3 osoby polecieli z Londynu za 1200 zł w 2 strony, ale na podręcznym.

w57vyx8dubspq12k.png

Trzeba mieć tupet. Nie kupuje to nie oczekuje od innych.

My kupujemy rodzicom a oni nam. Nie chodzi o jakieś super drogie prezenty tylko zwykły upominek.

f2w3skjoapwrgv7j.png
No dokladnie... Ja nie oczekuje super prezentow ale jakis drobiazg z grzecznosci... Nawet wnukom badziewia zawsze dają a sobie zazyczyla walizki... I to caly zestaw a nie jedna... Sobie nie kupujemy bo to drogie cholerstwo a ona taka bezczelna... Znowu sie nakrecilam [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

moja mi zawsze coś złośliwie kupi - albo badziewny obrus z tak grubymi haftami że nic nie można na tym obrusie położyć bo się przewraca, albo formę do ciasta z komentarzem - "może twoja żona ( słowo żona wręcz wysyczane ) w końcu nauczy się piec i gotować ... " więc w tym roku mam zamiar zrobić to samo, kupić jej coś złośliwie brzydkiego ;)
Kup krem na zmarszczki i powiedz tesciowi ze moze cos jej to pomoze chociaz wątpisz [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Do góry