reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Haha dziewczyny [emoji23][emoji23] mój mąż się śmieje ze to taki zawód od dupy strony i ostatnio kombinował, że przecież jak on to ma na codzień to żona nawet na nim wrażenia nie zrobi [emoji23]

Tez mam mega przystojnego gina. Myślę,że to też dzięki temu ma dużo pacjentek [emoji16]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wróciłam od lekarza, zapalenie zatok, wydzielina już scieka na oskrzela :/ zastrzele się.
Przepisala mi sinupret, gardimax i afrin
Oczywiście na ulotkach jak to na ulotkach ze.przy ciąży skonsultować z lekarzem, w necie masa skrajnych opinii. niby chce ufać lekarce ale nie wiem czy je brać :(
Doradzcie coś prosze

Daktyl gratuluję dobrych wieści:-) i ja już wróciłam do domu. Maluszek spał i nic nie chciał pokazać ale został poruszony przez lekarza tym dowcipnym sprzętem do usg :-) Jak się zaczęłam śmiać to się obudził. Wszystkie pomiary w normie, NT - 1,4 mm, kość nosowa widoczna. Według lekarza chłopak. 11 + 5 dni
Kolejne dobre wieści [emoji4] gratuluję [emoji173]

16udskjopmtfyunf.png

Wróciłam od lekarza, zapalenie zatok, wydzielina już scieka na oskrzela :/ zastrzele się.
Przepisala mi sinupret, gardimax i afrin
Oczywiście na ulotkach jak to na ulotkach ze.przy ciąży skonsultować z lekarzem, w necie masa skrajnych opinii. niby chce ufać lekarce ale nie wiem czy je brać :(
Doradzcie coś prosze
ja na zatoki w ciąży zaczelam używać wodę morską do płukania. w aptece są w takim sprayu do nosa. nie za bardzo wierzylam ze to podziala ale dało radę :) nie jest to przyjemne w stosowaniu ale jak przepłukalam zatoki to mam teraz spokoj i głowa przestala mnie tak masakrycznie boleć. z ta reszta środków to bym uważała, moja lekarka mowi , ze oni specjalnie tak piszą ze trzeba skonsultowac z lekarzem, bo sami nie wiedzą jaki moze mieć skutek dla kobiet w ciąży - wiadomo na kobietach w ciąży nie przeprowadza się takich testów - stąd te braki w danych na ulotkach.

Ja często maluje włosy przy pomocy siostry i mi zawsze ładnie kolor wychodzi. Jeśli ma się farbowane na ciemniejszy kolor to jasny nie wyjdzie , ale rozjaśniane włosy ładnie łapią kolor- czasem się szybciej wypłukują.
Niektóre farby mają podany z tyłu jaki kolor na jakich włosach wychodzi i często są identyczne, ale oczywiście ręki sobie nie dam uciąć, bo na każdych włosach farba inaczej łapie. Mi zawsze ładnie wychodzi a część włosów też miałam rozjaśnione.

f2w3skjoapwrgv7j.png

ja na zatoki w ciąży zaczelam używać wodę morską do płukania. w aptece są w takim sprayu do nosa. nie za bardzo wierzylam ze to podziala ale dało radę :) nie jest to przyjemne w stosowaniu ale jak przepłukalam zatoki to mam teraz spokoj i głowa przestala mnie tak masakrycznie boleć
Polecam ! Ja mam zdiagnozowane przewlekłe zapalenie zatok czołowych i sitowia od 8 lat więc znam ten ból. Nie pomagają żadne leki,ale woda morska jasne +płukam gardło szałwią,jak już ścieka ropa po tylnej ścianie gardła

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Emkamat- ja bym na razie spróbowała płukać zatoki tak jak dziewczyny radzą plus inhalacje na okrzela- z wody morskiej. Ja dodawałam olejek eukaliptusowy, ale nie wiem czy jest w 100% bezpieczny . A na gardło *spam* do ssania.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry