reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A i nie śpię bo mój mały ma mega kaszel :( oby go nie dusilo bo u nas astma rodzinna, ja i synowie :( jak miał 6 mcy wylądowała m z nim na oddziale ledwo przytomnym i bardzo zaciśniętym :/

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aleinadd jak dobrze ze wszystko ok sama wizyta na IP to ogromny stres, nie zazdroszczę.
Ja mam dzisiaj wizytę na nfz a od rodziny dowiedziałam się że chodzę do najgorszego ginekologa w Kartuzach. Cóż pewnie dlatego nie ma do niego kolejek. Dopóki mi nie popadnie będę do niego chodzić. ciekawe jak moja cytologia. Zdziwiło mnie że dwóch lekarzy powiedziało że nie mogą pobrać próbki do badania a ten mimo krwi nie widział problemu.
Kupujcie się dziewczynki, dużo zdrówka dla was i maluchów ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziarra ja też jak w tym tygodniu pomalowałam to od razu poczułam się lepiej.
Czekam na tym krześle już prawie 3 godz bo lekarz wyszedł na zabieg i powiem Wam że już nie wiem co mnie boli bardziej krzyże czy brzuch ale mam wrażenie że już wszystko mnie przestaje i zaraz stąd wyjdę. Jechalam z pozytywnym nastawieniem że to moja psychika i że sobie ją uspokoje po szybkim usg a tu tak się zdenerwowalam. Zaraz się położę na podłodze. Mąż śpi w samochodzie tzn wątpię czy śpi ale kazałam mu iść odpocząć a bo i mnie denerwowal. A o 2 w nocy ma zawieźć towar na giełdę. Chyba trochę się spóźni. Ale jestem glodna i zła. I spanikowana. Odezwę się rano. Śpij cie dobrze!

p19ucsqv6rf79f3c.png
Ja zawsze tak mam ze jak idę do lekarza czy do szpitala z byłem to ból raptem ucieka! A w szpitalach tak jest ze mało kto się tobą przejmuje. Zresztą moja doktor sama mi mówiła ze do szpitala tylko z plamieniem albo krwawieniem bo nic więcej nie poradzą. Polska opieka zdrowotna.

Zając ja mam sposób na chore gardło. Płukanie roztworem z wody przegotowanej z łyżka wody utlenionej. Sama woda utleniona działa bakteriobójczo. A isla dobra ale bardziej na chrypkę.

Justyna nie zgodzę się z ginka. Ja nie miałam możliwości żeby w weekend iść do swojego lekarza pojechałam na IP i nikt na mnie jak na kosmite nie patrzył, był miły, rzeczowy, wszystko sprawdził. Dał tabletki po których ból ustąpił, a tak bym siedziała i się martwila. Nie wiem skąd wszystkie jesteśmy ja jestem spod Szczecina jest tu bardzo dobry szpital że świetna kadra. Normalni ludzie którzy nie mówią pacjentów, że ma z bólem brzucha nie przyjeżdżać. A swoją drogą, pewnie Pani doktor pospać nie mogla i się wkurzyla, poprosić ja trzeba było żeby napisała to na karcie informacyjnej co powiedziała, myślę że szybko by odpuścila swoje stanowisko.

Justyna nie zgodzę się z ginka. Ja nie miałam możliwości żeby w weekend iść do swojego lekarza pojechałam na IP i nikt na mnie jak na kosmite nie patrzył, był miły, rzeczowy, wszystko sprawdził. Dał tabletki po których ból ustąpił, a tak bym siedziała i się martwila. Nie wiem skąd wszystkie jesteśmy ja jestem spod Szczecina jest tu bardzo dobry szpital że świetna kadra. Normalni ludzie którzy nie mówią pacjentów, że ma z bólem brzucha nie przyjeżdżać. A swoją drogą, pewnie Pani doktor pospać nie mogla i się wkurzyla, poprosić ja trzeba było żeby napisała to na karcie informacyjnej co powiedziała, myślę że szybko by odpuścila swoje stanowisko.
Ja na swojego lekarza nie narzekam. Jest rzeczowa i konkretna. Sama plamilam bardzo długo i gdyby nie ona to na każdą kropelke krwi leciała bym do szpitala. Jak coś mnie boli coś niepokoi to wystarczy ze do niej zadzwonię i juz wiem wszystko.

Dzień dobry wszystkim [emoji4][emoji4]
Kurde oszaleje zaraz. W nocy zaczął mi rosnąć ząb mądrości na dole. Jestem przerazona . Boli mnie dziąsło . Narazie znosnie. Nawet boje się pomyśleć teraz o dentyście. Przecież musiałabym mieć zdj rtg. Do tego znieczulenia . Ja to mam zawsze szczescie . Górne zęby mądrości wyszły mi ładnie . Mam je i nie musiałam usuwać. Wiecie jak jest z dolnymi? Ma któraś i jest ok?

34bwyx8dkk6avua5.png

Dzień dobry wszystkim [emoji4][emoji4]
Kurde oszaleje zaraz. W nocy zaczął mi rosnąć ząb mądrości na dole. Jestem przerazona . Boli mnie dziąsło . Narazie znosnie. Nawet boje się pomyśleć teraz o dentyście. Przecież musiałabym mieć zdj rtg. Do tego znieczulenia . Ja to mam zawsze szczescie . Górne zęby mądrości wyszły mi ładnie . Mam je i nie musiałam usuwać. Wiecie jak jest z dolnymi? Ma któraś i jest ok?

34bwyx8dkk6avua5.png
Nie pociesze cie bo.moje dolne żeby od jakiś dwóch lat próbują wyjść. Jedna ósemkę mialam nawet niedawno robioną.

reklama
Do góry