U
użytkownik 167877
Gość
Tragedia w tych szpitalach. Jak w 1 ciąży mi wody się sączyły . Poczułam , jakbym się posikała. Mówię co jest grane to nie to [emoji23] lecę do kibla i widać że to wody . Pojechałam na sor. To dwie baby się na mnie darły. Ja na szybko leciałam do szpitala a te ,, wody ci odchodzą a gdzie masz podpaski ? To tak Ci odchodzą że nie nosisz ? Ile ci tego poleciało szklanka ?i drą się '' ale zostałam 3 dni na obserwacji wszystko było ok. A to się nie powtórzyło. Do końca życia nie zapomnę te wizyty. A badania . Tak mnie badali, że cud że oni krzywdy nie zrobili. [emoji29]Madzien1234 ja mam wszystkie 4 zeby mądrości. Jak wychodzily bolalo okropnie, ale wyszly same i nie bylo problemów. Fakt, zrobili mi zdjecie ale tylko dla potwierdzenia i żeby zobaczyc czy wszystko ok. Nie martw sie, w poprzedniej ciazy byla u dentystki i dala znieczulenie jakies co kobiety w ciazy moga, wiec spokojnie[emoji4]
Co za idioci pracuja na sor[emoji35] nie raz mialam możliwość przekonac sie o tym. Jak nie moga sie wyspac w nocy bo ktos przyjdzie to odrazu nerwy maja[emoji35] szwagierke przez swoje nerwy prawie na tamten swiat wyprowadzili[emoji35]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom