reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Farbuję Loreal Casting Cream Gloss, bez amoniaku, ladnie pachnie, kolor wychodzi, gdy nie moge u fryzjera to zawsze tak maluje wloski ;)

reklama
Ooo farbowanie... można czy nie można bo ja mam już mega wielki odrost wstyd gdzieś wyjść
Oczywiscie ze mozna [emoji3]

oar8s65gmlqg37sx.png

Dobry wieczor!

Super, że wizyty udane! innej opcji nie było! :)

Witam nowe przyszłe Mamy :)

Ja też prowadziłam pamiętnik ciazy, później dziennik Matiego, trzymam wszystkie pamiątki, mam też zeszyt, w którym zapisuję wszystkie śmieszne Jego teksty i dialogi z nami :) dam Mu ale pewnie troszkę później niż na 18 bo to facet ;) w 18 urodziny może być za wcześnie i może nie docenić w ten szczególny sposób ;)

Poduche mam supermami, jest bardzo fajna :)

Znowu jestem choraaa :/ prenalem pije i sse te tabletki na gardło, jak bi urok to sraczka :/

Kolorowych!
Też dołączyłam od wczoraj do grona chorych :( Tak mnie wypruło z życia

Witam wszystkie nowe mamusie;)

7v8r9jcg9vxigot5.png

Trzymam kciuki, daj znać czy wszystko ok

7u223e3kwboc3bjp.png
Czekam na tym krześle już prawie 3 godz bo lekarz wyszedł na zabieg i powiem Wam że już nie wiem co mnie boli bardziej krzyże czy brzuch ale mam wrażenie że już wszystko mnie przestaje i zaraz stąd wyjdę. Jechalam z pozytywnym nastawieniem że to moja psychika i że sobie ją uspokoje po szybkim usg a tu tak się zdenerwowalam. Zaraz się położę na podłodze. Mąż śpi w samochodzie tzn wątpię czy śpi ale kazałam mu iść odpocząć a bo i mnie denerwowal. A o 2 w nocy ma zawieźć towar na giełdę. Chyba trochę się spóźni. Ale jestem glodna i zła. I spanikowana. Odezwę się rano. Śpij cie dobrze!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Obudził mnie bol gardła...taka gula... a jedyne co mam w domu to strepsils... co bierzecie na ból gardła ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja najpierw plukam woda z solą. Potem tantum verde psikalam. Nie wiem czy można strepsils zależy jaki ma skład. Kupowalam tabletki do ssania *spam*.
Ja dalej siedzę na SORze... zaraz zglupieje. Chyba naprawdę stąd wyjdę.

p19ucsqv6rf79f3c.png

Ja najpierw plukam woda z solą. Potem tantum verde psikalam. Nie wiem czy można strepsils zależy jaki ma skład. Kupowalam tabletki do ssania *spam*.
Ja dalej siedzę na SORze... zaraz zglupieje. Chyba naprawdę stąd wyjdę.

p19ucsqv6rf79f3c.png
Dalej ??? To chore :( a jak brzuszek ?
Będziesz siedziała dalej ? Może już siedz, szkoda tyłu godzin na marne :( jak się czujesz ?
Właśnie pije herbatę z miodem a rano zrobię płukanie woda z solą i to będę robiła w pracy a jak nie pomoże to cóż... apteka. Strepsils nie wolno - ma ibuprofen :(

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dziewczyny pisząc że mam ochotę wyjść z soru zawołała mnie młoda lekarka. Oczywiście zbadala mnie tak że miałam ochotę jej złamać te palce które we mnie włożyła ale cóż. Usg i bijące serduszko mnie uspokoiło! Nie wiem ile ma cm ale waży już 100g! Puls 153. Powiedziała że bóle mogą się brać ze skurczow i żeby brać magnez. Jutro go kupie. Bierze już któraś? A i miałam odstawić duphaston i 2 tyg. ostatnie brałam 2 tabletki zamiast 3 a teraz miałam zejść na 1 tabletkę dziennie. Kazała ciągle brać 2 bo może to jeszcze spadek progesteronu w końcu ciąża teraz szybko rośnie i macica może boleć. Tyle się dowiedziałam. Ogolnie stwierdziła że jakbym krwawila tak "pół szklanki" (jej słowa) to mogę na sor przyjechać a nie z bólem brzucha. Cóż jak moja lekarz prowadząca ma wszystkie terminy zajęte to gdzie miałam iść. Na koniec była milsza. Dała wypis i wróciłam do domu. Idę spać. DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Do góry