reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny ja jadę właśnie na sor. Już mam dość tych boli podbrzusza. A wizyta w przyszly piatek dopiero. Maz przyszedl z pracy i jedziemy. Myślcie o mnie.

p19ucsqv6rf79f3c.png
Dobra decyzja. Lepiej sprawdzić niż się stresować.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Dobry wieczor!

Super, że wizyty udane! innej opcji nie było! :)

Witam nowe przyszłe Mamy :)

Ja też prowadziłam pamiętnik ciazy, później dziennik Matiego, trzymam wszystkie pamiątki, mam też zeszyt, w którym zapisuję wszystkie śmieszne Jego teksty i dialogi z nami :) dam Mu ale pewnie troszkę później niż na 18 bo to facet ;) w 18 urodziny może być za wcześnie i może nie docenić w ten szczególny sposób ;)

Poduche mam supermami, jest bardzo fajna :)

Znowu jestem choraaa :/ prenalem pije i sse te tabletki na gardło, jak bi urok to sraczka :/

Kolorowych!

Dziewczyny czy wy malowałyście włosy farbą Garnier Olia ? Ja zawsze palett , ale ma bardzo drażniący zapach więc szukam czegoś innego. I przede wszystkim : wyszedł kolor ?

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry