Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiscie ze mozna [emoji3]Ooo farbowanie... można czy nie można bo ja mam już mega wielki odrost wstyd gdzieś wyjść
Też dołączyłam od wczoraj do grona chorych Tak mnie wypruło z życiaDobry wieczor!
Super, że wizyty udane! innej opcji nie było!
Witam nowe przyszłe Mamy
Ja też prowadziłam pamiętnik ciazy, później dziennik Matiego, trzymam wszystkie pamiątki, mam też zeszyt, w którym zapisuję wszystkie śmieszne Jego teksty i dialogi z nami dam Mu ale pewnie troszkę później niż na 18 bo to facet w 18 urodziny może być za wcześnie i może nie docenić w ten szczególny sposób
Poduche mam supermami, jest bardzo fajna
Znowu jestem choraaa :/ prenalem pije i sse te tabletki na gardło, jak bi urok to sraczka :/
Kolorowych!
Dziewczyny ja jadę właśnie na sor. Już mam dość tych boli podbrzusza. A wizyta w przyszly piatek dopiero. Maz przyszedl z pracy i jedziemy. Myślcie o mnie.
Czekam na tym krześle już prawie 3 godz bo lekarz wyszedł na zabieg i powiem Wam że już nie wiem co mnie boli bardziej krzyże czy brzuch ale mam wrażenie że już wszystko mnie przestaje i zaraz stąd wyjdę. Jechalam z pozytywnym nastawieniem że to moja psychika i że sobie ją uspokoje po szybkim usg a tu tak się zdenerwowalam. Zaraz się położę na podłodze. Mąż śpi w samochodzie tzn wątpię czy śpi ale kazałam mu iść odpocząć a bo i mnie denerwowal. A o 2 w nocy ma zawieźć towar na giełdę. Chyba trochę się spóźni. Ale jestem glodna i zła. I spanikowana. Odezwę się rano. Śpij cie dobrze!Trzymam kciuki, daj znać czy wszystko ok
Ja najpierw plukam woda z solą. Potem tantum verde psikalam. Nie wiem czy można strepsils zależy jaki ma skład. Kupowalam tabletki do ssania *spam*.Obudził mnie bol gardła...taka gula... a jedyne co mam w domu to strepsils... co bierzecie na ból gardła ?
Dalej ??? To chore a jak brzuszek ?Ja najpierw plukam woda z solą. Potem tantum verde psikalam. Nie wiem czy można strepsils zależy jaki ma skład. Kupowalam tabletki do ssania *spam*.
Ja dalej siedzę na SORze... zaraz zglupieje. Chyba naprawdę stąd wyjdę.