reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Farbuję Loreal Casting Cream Gloss, bez amoniaku, ladnie pachnie, kolor wychodzi, gdy nie moge u fryzjera to zawsze tak maluje wloski ;)

reklama
Ooo farbowanie... można czy nie można bo ja mam już mega wielki odrost wstyd gdzieś wyjść
Oczywiscie ze mozna [emoji3]

oar8s65gmlqg37sx.png

Dobry wieczor!

Super, że wizyty udane! innej opcji nie było! :)

Witam nowe przyszłe Mamy :)

Ja też prowadziłam pamiętnik ciazy, później dziennik Matiego, trzymam wszystkie pamiątki, mam też zeszyt, w którym zapisuję wszystkie śmieszne Jego teksty i dialogi z nami :) dam Mu ale pewnie troszkę później niż na 18 bo to facet ;) w 18 urodziny może być za wcześnie i może nie docenić w ten szczególny sposób ;)

Poduche mam supermami, jest bardzo fajna :)

Znowu jestem choraaa :/ prenalem pije i sse te tabletki na gardło, jak bi urok to sraczka :/

Kolorowych!
Też dołączyłam od wczoraj do grona chorych :( Tak mnie wypruło z życia

Witam wszystkie nowe mamusie;)

7v8r9jcg9vxigot5.png

Trzymam kciuki, daj znać czy wszystko ok

7u223e3kwboc3bjp.png
Czekam na tym krześle już prawie 3 godz bo lekarz wyszedł na zabieg i powiem Wam że już nie wiem co mnie boli bardziej krzyże czy brzuch ale mam wrażenie że już wszystko mnie przestaje i zaraz stąd wyjdę. Jechalam z pozytywnym nastawieniem że to moja psychika i że sobie ją uspokoje po szybkim usg a tu tak się zdenerwowalam. Zaraz się położę na podłodze. Mąż śpi w samochodzie tzn wątpię czy śpi ale kazałam mu iść odpocząć a bo i mnie denerwowal. A o 2 w nocy ma zawieźć towar na giełdę. Chyba trochę się spóźni. Ale jestem glodna i zła. I spanikowana. Odezwę się rano. Śpij cie dobrze!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Obudził mnie bol gardła...taka gula... a jedyne co mam w domu to strepsils... co bierzecie na ból gardła ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja najpierw plukam woda z solą. Potem tantum verde psikalam. Nie wiem czy można strepsils zależy jaki ma skład. Kupowalam tabletki do ssania *spam*.
Ja dalej siedzę na SORze... zaraz zglupieje. Chyba naprawdę stąd wyjdę.

p19ucsqv6rf79f3c.png

Ja najpierw plukam woda z solą. Potem tantum verde psikalam. Nie wiem czy można strepsils zależy jaki ma skład. Kupowalam tabletki do ssania *spam*.
Ja dalej siedzę na SORze... zaraz zglupieje. Chyba naprawdę stąd wyjdę.

p19ucsqv6rf79f3c.png
Dalej ??? To chore :( a jak brzuszek ?
Będziesz siedziała dalej ? Może już siedz, szkoda tyłu godzin na marne :( jak się czujesz ?
Właśnie pije herbatę z miodem a rano zrobię płukanie woda z solą i to będę robiła w pracy a jak nie pomoże to cóż... apteka. Strepsils nie wolno - ma ibuprofen :(

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dziewczyny pisząc że mam ochotę wyjść z soru zawołała mnie młoda lekarka. Oczywiście zbadala mnie tak że miałam ochotę jej złamać te palce które we mnie włożyła ale cóż. Usg i bijące serduszko mnie uspokoiło! Nie wiem ile ma cm ale waży już 100g! Puls 153. Powiedziała że bóle mogą się brać ze skurczow i żeby brać magnez. Jutro go kupie. Bierze już któraś? A i miałam odstawić duphaston i 2 tyg. ostatnie brałam 2 tabletki zamiast 3 a teraz miałam zejść na 1 tabletkę dziennie. Kazała ciągle brać 2 bo może to jeszcze spadek progesteronu w końcu ciąża teraz szybko rośnie i macica może boleć. Tyle się dowiedziałam. Ogolnie stwierdziła że jakbym krwawila tak "pół szklanki" (jej słowa) to mogę na sor przyjechać a nie z bólem brzucha. Cóż jak moja lekarz prowadząca ma wszystkie terminy zajęte to gdzie miałam iść. Na koniec była milsza. Dała wypis i wróciłam do domu. Idę spać. DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Do góry