reklama
Lilla My
Fanka BB :)
Kasia dzięki. Ja naprawdę nie mam styczności z takimi rzeczami. Mimo że córkę urodziłam wcześnie i pewnie gdybym była prowadzona w pl to by mi zakładali jakieś cuda na skrócona szyjkę, a tu nawet tego nie badali wiec byłam szczęśliwie nieświadoma. Tylko podejrzewam ze szyjka mogła być przyczyną przedwczesnego porodu.
Powodzenia dziewczyny na wizytach jutro. Ja zaraz spać idę tylko czekam az chleb ostygnie żeby pietke z masłem zjeść. mniami, mniami.
Dobranoc
Powodzenia dziewczyny na wizytach jutro. Ja zaraz spać idę tylko czekam az chleb ostygnie żeby pietke z masłem zjeść. mniami, mniami.
Dobranoc
Lilla krwiak oddziela kosmówkę i stwarza niebezpieczeństwo krwotoku i poronienia. Ja krwawilam, potem plamiłam. O kilku tyg jest ok. Krwiak nadal jest. no niestety takie 'cuda' się zdarzają, przy czym większość kobiet z tym felerem rodzi swoje maleństwa, więc nie jest to wyrok. Leżenie po to, ze na leżąco nic się nie stanie. Pierwszą ciążę przeszłam w trybie mocno oszczędzającym się, tej póki co większość przeleżałam... chciałabym mieć większą ekipę, ale nie wiem czy się jeszcze zdecyduję...
Lilla My
Mry, miałaś tego krwiaka w pierwszej ciąży?
pkowalska87
Marciatko super
Witaj Kasia na pewno bedzie dobrze
Witaj Kasia na pewno bedzie dobrze
Dziewczyny, pozwoliłam sobie założyć nowy temat o imionach.kiedys rozmawialysmy o nich. Ale wydaje mi się, że fajna taka lista, gdzie będziemy mogły inspirować się nawzajem
Lilla My - nie miałam krwiaka w pierwszej ciąży. W sumie do tej pory powód krwawien mi nie jest znany. Plamilam do 22-24 tygodnia... długo
Lilla My - nie miałam krwiaka w pierwszej ciąży. W sumie do tej pory powód krwawien mi nie jest znany. Plamilam do 22-24 tygodnia... długo
Lilla My
Dzień dobry,
ciekawe skąd takie krwiaki się biorą? Krzepliwosc krwii zła czy od uderzenia?
Oby jak najmniej problemów i komplikacji nas czekało w tych ciazach.
Dziecko w przedszkolu, a ja mam dzień wolny. Jupi!
ciekawe skąd takie krwiaki się biorą? Krzepliwosc krwii zła czy od uderzenia?
Oby jak najmniej problemów i komplikacji nas czekało w tych ciazach.
Dziecko w przedszkolu, a ja mam dzień wolny. Jupi!
Rysia babcia jest starsza i może nie skojarzyła że chcesz to dziecko choć nie powiem było by mi przykro. Moja na szczęście jest kochana i kumata ale dziadek to zupełnie nie kojarzy. Jak moja córa miała pół roku pytał czemu ona jeszcze nie chodzi ma prawie 13 miesięcy i nadal nie chodzi taki leniuszek a dziadek chodzi i wszystkich pyta co z nią jest nie tak
Wyznaczyli mi wizytę u położnej. Pierwsza wizyta w 21 tygodniu. Nie śpieszy im się tu za bardzo.
Wyznaczyli mi wizytę u położnej. Pierwsza wizyta w 21 tygodniu. Nie śpieszy im się tu za bardzo.
reklama
Rysia nie przejmuj się, wiadomo że brzydko się babcia zachowała... przecież kilkadziesiąt lat temu rodziny wielodzietna były normalności to nie wiem czemu tak zareagowała. Najważniejsze że Ty się cieszysz i chcesz tego dzieciatka. :* a które to jest Twoje dzieciątko? ?
Ostatnia edycja: