reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Lilia karmiłam 2.5 roku :) jadłam co chciałam ten mit o diecie matki karmiącej jest obalany :p

Happy warto wyrobić sobie nawyk patrzenia na skład:) człowiek jest w szoku ile syfu może być w 1 produkcie nawet dla dzieci

Lilla jeszcze bardziej restrykcyjna? No to przy mojej alergii pokarmowej nic juz jesc nie bede ;-). Czyli dziewczyny pierogi z grzybkami moge?

Dziewczyny a co myslicie na temat spania na lewej stronie w ciazy. Siostra mi wmawia ze tak powinnam bo zdrowiej a ja nie umiem. Zawsze mnie cos boli jak sie na lewy bok poloze. Najczesciej spie na plecach. Wiem ze pozniej nie powinnam..

Fiolka ja też uważałam że obale mit o diecie matki karmiącej, ale z doświadczenia wiem że dzieci reagują nie zawsze dobrze na produkty które matki jedzą. Dziewczyny same zweryfikuja nasze poglady. Oby więcej było bezproblemowych dzieci niż płacących ból nocy z bólu brzuszka bo mama zjadla coś wiatropednego :)

Happy, ja tam śpię, jak mi wygodnie ;-) a potem to będę pewnie jak w poprzedniej ciąży- spała, jak dziecku wygodnie, w praktyce było tak, że jak ułożyłam się w pozycji, gdzie małej w brzuszku coś nie grało, zaraz szaleńczo kopała i wyjścia nie miałam :laugh2:

reklama
Lilla mój syn płakał ciągle czy jadłam czy nie jadłam, czy dostawał pierś czy próbowałam mm'
Teraz myślę że to po prostu był niedojrzały układ trawienny albo coś jeszcze innego małe dzieci dobrze wiemy płaczą z miliona powodów:) Tak czy inaczej płaczek został a ja przynajmniej nie padłam z głodu ;)

Miał ktoś może wiaderko do kąpieli dziecka? Myślę aby kupić tym razem

Do góry