reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Franca, witaj!
Moja Ala też w grudniu skończy 2 latka :-D

Anio, ja w ciąży z małą właśnie miałam mało objawów- piersi wcale, mdłości rzadko... teraz zdecydowanie więcej tego. Nie przejmuj się na zapas, choć wiem, że łatwo się mówi.

Rozmawiacie o imionach, u nas dziewczynka (chyba) będzie Lila (Liliana), a chłopiec chciałabym Mikołaj (choć mój mąż się nie zgadza i tu mamy zgrzyt). Przy ciąży z Alą od początku mówiliśmy do fasoli "Ala", nie wiem, jakoś nam przypasowała Alicja, choć wcześniej dużo myśleliśmy o Zuzi, dla chłopca nie mieliśmy wspólnej opcji- i teraz jest tak samo... więc może to znak, że będzie dziewczynka, hehe ;-) Mój mąż bardzo by chciał drugą córę, dla mnie kwestia płci nieistotna raczej.

Zapomniałam: Asiu! Kciuki zaciśnięte, czekamy na dobre wieści po wizycie!

Ostatnia edycja:
reklama
Piekny wiek prawda? ;)

U nas córa będzie Helena Matylda. Z synem ponownie będzie problem, Mikolaj dostaj imię 2 dni po narodzinach :)

Tarantina, co do wagi to możemy sobie przybić piątkę :) tylko ja miałam troszku wyższy poziom startowy ;p
A co do ciągnięcia w podbrzuszu to moj jedyny stały objaw w tej ciąży

Dziewczyny jestem po wizycie. Pecherzyk 12mm plod jest ale serduszka nie bylo slychac. W niedziele gin powiedzial ze mam przyjsc jeszcze raz to posluchamy. Zmartwilam sie :( ale jestem dziwnie spokojna. Mysle ze wszystko bedzie dobrze. No a tez nie mam objawow. Procz apetytu giga ;)

Asiu z tymi początkami to jest tak ze w jednym dniu nie będziesz nic widzieć a doslownie na drugi juz jest serduszko.... moja koleżanka dokladnie tak miala..... nic się nie martw bo jeszcze się nacieszysz tym widokiem i odglosem.

Ja po śniadaniu i z powrotem do lóżka....
Malý w przedszkolu wiec mam trochę czasu na lenistwo :-)

Asiu z tymi początkami to jest tak ze w jednym dniu nie będziesz nic widzieć a doslownie na drugi juz jest serduszko.... moja koleżanka dokladnie tak miala..... nic się nie martw bo jeszcze się nacieszysz tym widokiem i odglosem.

Ja po śniadaniu i z powrotem do lóżka....
Malý w przedszkolu wiec mam trochę czasu na lenistwo :-)

Asia u mnie w 6t3d nie było jeszcze serduszka. Moja znajoma w tym czasie nawet zarodka nie miała a potem koło 8tygodnia już wszystko dobrze było.

opasek na rękę szukałam niestety nie ma w aptekach

reklama
Hej dziewczyny :) Ja już dzisiaj od zmysłów odchodzę i niespokojnie odliczam godziny do wizyty. Dopiero przed 19- stą mam wizytę u lekarza. Nastrój paskundy, czarne myśli i dodatkowo już od kilku dni mam ciche dni z mężem :(( A jak tam wasze nastroje dzisiaj?

Do góry