Jeejku w końcu doczytałam.
I już połowy zapomniałam.
Sylwcia ja miałam takie kłucia w szyjce macicy, coś na wzór uczucia pobierania cytologi. W poniedziałek mam wizytę to będę o to pytać.
Chyba Mry..: włosy mi lecą okropnie ;( Też będę się z tego powodu żalić lekarzowi. Bo serio to straszne, a morfologia ok.
Jeżeli chodzi o porody moja mama miała trzy cesarki. Ja jestem wcześniakiem bo mama miała problem z nerkami i mnie wyciągnęli, druga siostra donoszona ale cesarka.. chyba nie obróciła się główką do dołu, i najmłodsza też wcześniak cesarka.. chyba coś poważnego bo mama rodziła bardzo daleko od domu. Więc
Wychodzi na to, że i mi nie będzie w takim razie dane urodzić normalnie. A co do szerokich bioder.. Ja mam wąskie bo ogólnie drobna jestem i pytałam się gina czy przy takim kształcie będę mogła urodzić naturalnie to mi powiedział, że to się mierzy później i nie mam co się martwić. Ale nie chodzę już do niego ;p.
Co do wyprawki, ja nie mam nawet malutkiej skarpeteczki ; D Jakoś nie czuje jeszcze potrzeby kupowania no i nie wiem dla kogo robię wyprawkę
. A takie np. ciuszki to jednak chciałabym żeby było widać że to synek czy córeczka, nie mówie, że wszystko różowe czy niebieskie bo to raczej nie dla mnie ale wiecie o co chodzi
.
A jeżeli chodzi o wózek, łóżeczko, fotelik, wanienkę, zwykłe tetry, przewijak, otulacze itp. To raczej kupie bezpłciowe ;p
Ach jeszcze jedno. Mój brzuch okropnie się zmniejszył.. Więc to wszystko co do tej pory pokazywałam nawet w wątku z brzuszkami to nie prawda. Rano wygląda jak brzuch z 9 tyg.
Z biegiem dnia rośnie mimo, że nie odczuwam tego, że to wzdęcia, a tak właśnie najwyraźniej jest. I się zmartwiłam. Bo kiedyś rano był większy i myślałam, że to właśnie jego normalny stan nie wzdęciowy.. Znowu myślę, że coś jest nie tak i mimo, że poniedziałek już blisko to się strasznie martwię i denerwuję. Wyniki z moczu też nie są super. Są zmiany, które mogą wskazywać na problemy z nerkami i boję się, że będę miała to co mama w pierwszej ciąży ze mna
MOjego okłamałam, że wszystko jest ok. ;(