reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Kurcze dzisiaj mega ciagna mnie jajniki :( Ale do lekarza nie mam co isc bo tu do 12 tyg nie uznaje sie ciazy. Dopoki nie ma plamien to jestem spokojna..

qraa trzymam kciuki :*

reklama
Galaxia a u was nie ma prywatnego usg? Zrobiła byś wczesniej to choć byś była spokojniejsza. U nas akurat jest taka możliwość i pójdę bo po jednej stracie tak jakoś ciężko się cieszyć tak na 100%. Zawsze jest jakiś cień nie pewność.

Jest ale cena straszna. Niestety w tym miesiacu jestesmy pod kreska. Jesli sie pogorszy pojade na ostry dyzur. Wspolczuje Ci i domyslam sie ze teraz bardziej sie boisz :(

judy38 to tak jak u mnie. Dni strasznie sie dluza. Chcialabym juz przekroczyc te magiczne 12 tygodni...chociaz z ogloszeniem rodzinie nowiny poczekam do Bozego Narodzenia. Na razie staram sie cieszyc malymi etapami... a jak dopada mnie strach to szydelkuje :-) licze oczka i nie mam czasu na zle mysli. ;-)

U nas też cena powala ale pytałam dziewczyn i w większych miastach też tanio nie ma więc zdecydowałam że zrobię. Jak zobaczę serducho będę spokojniejsza. Boje się powiedzieć żeby się w razie W nie tłumaczyć. Jedno dziecko mam więc liczę że i tym razem będzie dobrze.

Happy mam 11 miesięczną córę. Jest na etapie wdrapywania się na meble więc czas zajmuje mi po brzegi ;) myśle o tym czy wszystko dobrze itp ale mała wie co zrobić żebym za dużo nie myślała ;)

Galaxia to super :) ja póki co widziałam test . W ciąży ciągle coś boli i ciągnie więc może to nic strasznego i samo przejdzie. A jak nie to na dyżur i niech sprawdzą.

Ja tez mam rozne dziwne bole ktore przechodza. Ciagle boli, kluje albo ciagnie cos nowego ;-). Mysle, ze to normalne bo duzo w srodku sie dzieje ;-)

reklama
Do góry