reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Kurcze dzisiaj mega ciagna mnie jajniki :( Ale do lekarza nie mam co isc bo tu do 12 tyg nie uznaje sie ciazy. Dopoki nie ma plamien to jestem spokojna..

qraa trzymam kciuki :*

reklama
Galaxia a u was nie ma prywatnego usg? Zrobiła byś wczesniej to choć byś była spokojniejsza. U nas akurat jest taka możliwość i pójdę bo po jednej stracie tak jakoś ciężko się cieszyć tak na 100%. Zawsze jest jakiś cień nie pewność.

Jest ale cena straszna. Niestety w tym miesiacu jestesmy pod kreska. Jesli sie pogorszy pojade na ostry dyzur. Wspolczuje Ci i domyslam sie ze teraz bardziej sie boisz :(

judy38 to tak jak u mnie. Dni strasznie sie dluza. Chcialabym juz przekroczyc te magiczne 12 tygodni...chociaz z ogloszeniem rodzinie nowiny poczekam do Bozego Narodzenia. Na razie staram sie cieszyc malymi etapami... a jak dopada mnie strach to szydelkuje :-) licze oczka i nie mam czasu na zle mysli. ;-)

U nas też cena powala ale pytałam dziewczyn i w większych miastach też tanio nie ma więc zdecydowałam że zrobię. Jak zobaczę serducho będę spokojniejsza. Boje się powiedzieć żeby się w razie W nie tłumaczyć. Jedno dziecko mam więc liczę że i tym razem będzie dobrze.

Happy mam 11 miesięczną córę. Jest na etapie wdrapywania się na meble więc czas zajmuje mi po brzegi ;) myśle o tym czy wszystko dobrze itp ale mała wie co zrobić żebym za dużo nie myślała ;)

Galaxia to super :) ja póki co widziałam test . W ciąży ciągle coś boli i ciągnie więc może to nic strasznego i samo przejdzie. A jak nie to na dyżur i niech sprawdzą.

Ja tez mam rozne dziwne bole ktore przechodza. Ciagle boli, kluje albo ciagnie cos nowego ;-). Mysle, ze to normalne bo duzo w srodku sie dzieje ;-)

reklama
Do góry