reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Ja to prawie o ciąży nie pamiętam. Młoda daje czadu że hej i ciągle za nią ganiam. Chata przy niej wygląda jakby tornado wpadło , gary z szaf wyjmuje, włazi na meble i parapety. Ciężko w takich warunkach spokojnie się ciążą nacieszyć bo ciągle patrzę co ona robi że karku nie skręciła.

reklama
Właśnie ja też z 3 latkiem w domu często zapominam zwłaszcza jak szaleje ;)
Teraz bym chciała aby szybko mi brzuch wyszedł i maluch kopał bardzo nie wiem czemu :p

Franca to dla synka? my od dawna mieliśmy to zrobić i czasu ciągle brak

Fiolka tak, dwa lata kończy 1 grudnia.

Ja pomysł na te tablice dopiero niedawno odkryłam i też myślałam, że sami zrobimy. Na szczęście zrzuciliśmy na dziadka, który uwielbia takie prace, od lat tworzy modele statków. Jemu się zeszło ponad tydzień, bo to wszystko trzeba wytoczyć, pociąć, oszlifować, pomalować i przykręcić. Myślę, że od nas to najwcześniej na maturę by dostał :p

Miłej niedzieli dziewczyny, zwłaszcza że (przynajmniej u mnie) takie ładne słonko :)

Dzień dobry,
Tak było ładne słonko ale sie zmyło :(
ja czuje bąbelki mojej rybki juz od przeszło tygodnia - jak pochwaliłaś sie na innym forum to wiele dziewczyn wlasnie pisało o myleniu ich z jelitami... No ale ja uważam ze nie sposób tych ruchów pomylić z niczym innym jak raz juz sie poczuło to cudo w poprzedniej ciąży <3
Tez nie oglądam ksw, wczoraj nareszcie dokończyłam dawno rozpoczęta lekturę, a dzisiaj z racji koncówki weekendu black friday zamierzam kupić kilka kolejnych lektur coby sie nie nudzić na L4 :p
Mimo ze siedzę w domu Basie posyłam do przedszkola :)

Dziewczyny... Jesteście zadowolone z miesiąca i pory roku w jakiej urodzi się Wasze malenstwo? Planując ciąże zwracałyście na to uwagę? Mnie się wydaje, że to bardzo dobry czas. Ale to moja pierwsza ciąża i mogę się mylić :)

Franca ja pomysł widziałam już chyba 1.5 roku temu. Niestety nie mamy komu powierzyć takiego zadania i na chęci się skończyło

U nas też słońce ale wiatr okropny .

Kanieszna Ja trochę się starałam aby wyszło wiosenne:) pierwszego synka mam grudniowego i było to problematyczne trochę:p

kurczę okazuje się że mamy wesele w rodzinie. początek lipca. Bardzo chcemy być i jechać ale ciężko to widzę. A rodzina bliska

Hej Dziewczyny! Bylam na dyzurze w szpitalu. Dostalam skierowanie na usg piersi. Bo mam zmiany. Zrobili mi badania krwi. Wszystko w porzadku wiec nie ma zakazenia. Poogladalam krotko okruszka :-). Jest bardzo ruchliwy :-D. Mam duzo wod plodowych ale lekarka nie powiedziala ze za duzo albo ze to zle. Serduszko mocno bije a okruszek ladnie rosnie :-). Mam zdjecie ale moj lekarz ma chyba lepsze urzadzenie do usg. Teraz odpoczywam. Dosyc wrazen na dzisiaj. Milej niedzieli.

Kanieszna, u nas droga do upragnionego potomstwa był tak długa i kręta, że byliśmy przeszczęśliwi poprzednio- w grudniu i jesteśmy teraz- z czerwca, nie ma to dla mnie znaczenia, miesiąc, data itp. Zawsze znajdą się plusy i minusy.

reklama
Do góry