reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Dziewczyny pamiętacie takie witaminy dla dzieci jak wibovit i visolvit? Takie w saszetkach do rozrabiania z wodą.
Mogę je zjeść w ciąży? Jak byłam mała pożerałam to z opakowania.. I teraz chciałabym zrobić to samo :zawstydzona/y:

reklama
Cześć, co tu tak cicho od rana?
Wyspałam się względnie i ból głowy póki co poza mną, uff.

Mry, tak, tak, wiem- niemożliwe ruchy w tym tygodniu. Dlatego się nie odzywam nawet, ale powiem cichutko, że mam to samo, identyczne wrażenie ;-)

Ritnes, Ty masz dziś wizytę?

Jak tam samopoczucie dzisiejsze, Mamusie?

Ostatnia edycja:
Dzien dobry dziewczyny, ja nadal walcze z przeziebieniem. Wlasnie siedze u lekarze rodzinnego. Pozatym objawow beak, co mnie zaczyna martwic:(
Pozdrawiam was cieplo

Hej dziewczyny :) Pogoda znowu pod psem po prostu :-( Kulkaa - dzisiaj mam wizytę w okolicach 17. Znając szczęście pewnie będzie godzinny poślizg :(, co niestety u mojego lekarza jest normą. No ale co zrobić, ważne że to już dziś. Boję się bardzo, kurcze wyniki z krwi wyszły mi dobrze, ale z osadu moczu fatalnie :( Tak się boję dziewczyny, że żołądek na drugą stronę mi się przewraca. Trzymajcie proszę kciuki za mnie.

Ritnes &&& mocno zaciśnięte.

Mry też mam nadzieję, ze więcej mi się to nie powtórzy choć to już drugi raz.

A ja dzisiaj czuję się bardzo dobrze, mam jakby dużo więcej siły niż zwykle, jestem wyspana i nic mi nie dolega. Aż dziwne...

Cześć Dziewczyny,
Ja właśnie odebrałam wyniki badań, szału nie ma, ale tragedii też nie :)
Zobaczymy co powie lekarz w czwartek.

PaulinaT ja też mam dziś jakiś przypływ energii, zupę zmajstrowałam, teraz muffiny robię :) (przez ostatni tydz nie miałam siły i weny się do garnków zbliżyć). Mam nadzieję, że tak się utrzyma.

Trzymajcie się ciepło w tą burą pogodę

reklama
Franca ja to chyba zaraz na big zakupy pojadę trzeba korzystać z energii:)

Dziewczyny a wiecie co ja mam mleko w piersiach... po naciśnięciu brodawek mi leci...

Ale to przecież za wcześnie?? !!

Może to jeszcze po ostatniej ciazy... dzwonić do lekarza czy się nie denerwować? ?

Do góry