reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Roxxi na która masz wizytę ? Bedzie dobrze nie stresuj sie do łóżeczka i odpoczywaj [emoji8]
Ja chyba nie dam rady do 23 jeszcze ciagle boli mnie brzuch i nie wiem w końcu czy to macica czy cos o czym nie chce myślec ale jakoś mi to spokoju nie daje

Anio ja jeszcze tylko podrzucę temat:
Moje dwie znajome, które niestety też to spotkało miały zamiast lyzeczkowania metodę próżniową. Podobno bezpieczniejsze.

Dziewczyny, nie przejmujcie się tak, naprawdę. Ja od samego początku się stresowałam, miałam złe przeczucia i... wyszłam na tym jak wyszłam. Moja fasolka zatrzymała się na 5,3mm... :-(

Ania0 kurcze strasznie mi przykro :(( niestety Twoje przeczucia okazaly sie prawdziwe :( jesli pojedziesz jutro z rana na czczo do szpitala tak jak sa przyjecia tzn ok 7-8 to jest szansa ze zrobia Ci zabieg tego samego dnia i nie bedziesz musiala dodatkowo lezec na patologii ciazy. Ja mialam lyzeczkowanie co prawda nie po poronieniu a po porodzie ale tez dostalam skierowanie na zabieg i z tym skierowaniem rano na czczo do szpitala. Lekka narkoza 20min i po wszystkim a wyszlam tego samego dnia do domu.

Dzien dobry kochane
Smutny wczoraj wieczor byl- Aniu jestem sercem z Toba
W takich chwilach przeklinam szwedzka sluzbe zdrowia. Od pazdziernika az do konca grudnia nie bede widziala Fasolki i moge tylko wierzyc ze jest ok. No ale stres nic nie da :-)

Jak z Wasza toaleta? Ja wczoraj praktycznie co 30 min latalam:szok: Chyba za wczesnie na usiskanie pecherza? Nie pamietam jak bylo wczesniej

Anio, ja też cały czas myślami z Tobą, strasznie mi przykro :-(

Roxxi, trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę!

reklama
Do góry