reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Kulka i Happy trzymajcie kciuki bo serio już panikuje. Boję się że znów coś będzie nie tak. Ale już nie marudze i jutro jak tylko wyjdę od lekarza dam znać. Dobrze ze idę rano a nie wieczorem;) miłej nocy życzę :*

reklama
Czesc dziewczyny. Wrocilam ale pewnie na chwile.Wczoraj bylam na pierwszej wizycie,serduszko bije,7tc. Czuje sie fatalnie,wrecz koszmarnie:(az ryczec mi sie chce.Mega mdlosci 24h,zaciskam zęby,żeby nie wymiotowac a i tak mnie to czeka:(Popoludniami dochodzi swiatlowstret i dreszcze od silnych mdlosci.Nic mi na nie nie pomaga,nawet te opaski. Mam dwulatke w domu,ktora daje mi popalic,tak wiec ledwo zyje.Bede tu wpadac w miare sil.
Przykro mi,ze tyle czerwcowek stracilo ciaze:(

emka01 gratuluje serduszka. A objawami nie przejmuj sie, to dobry znak, a na pocieszenie powiem Tobie, ze z kazdym tygodniem bedzie coraz lepiej.

Ja już po... i tak na prawdę to nic nie wiem.. pęcherzyk mam 10 mm , zarodek jest ale milimetrowy i lekarz powiedział że serduszko widzi.

reklama
Do góry