reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Kulka i Happy trzymajcie kciuki bo serio już panikuje. Boję się że znów coś będzie nie tak. Ale już nie marudze i jutro jak tylko wyjdę od lekarza dam znać. Dobrze ze idę rano a nie wieczorem;) miłej nocy życzę :*

reklama
Czesc dziewczyny. Wrocilam ale pewnie na chwile.Wczoraj bylam na pierwszej wizycie,serduszko bije,7tc. Czuje sie fatalnie,wrecz koszmarnie:(az ryczec mi sie chce.Mega mdlosci 24h,zaciskam zęby,żeby nie wymiotowac a i tak mnie to czeka:(Popoludniami dochodzi swiatlowstret i dreszcze od silnych mdlosci.Nic mi na nie nie pomaga,nawet te opaski. Mam dwulatke w domu,ktora daje mi popalic,tak wiec ledwo zyje.Bede tu wpadac w miare sil.
Przykro mi,ze tyle czerwcowek stracilo ciaze:(

emka01 gratuluje serduszka. A objawami nie przejmuj sie, to dobry znak, a na pocieszenie powiem Tobie, ze z kazdym tygodniem bedzie coraz lepiej.

Ja już po... i tak na prawdę to nic nie wiem.. pęcherzyk mam 10 mm , zarodek jest ale milimetrowy i lekarz powiedział że serduszko widzi.

reklama
Do góry