reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Oj, chciałabym pokładać taką wiarę w lekarzy ;-) Ale musiałam szukać odpowiedzi na pytania na własną rękę, przestudiowałam tony książek i wiem niestety jak trudno jest znaleźć dobrego endokrynologa. Większość z nich opiera swoje założenia na polskich badaniach sprzed lat dziesięciu, pozostając jednocześnie głuchymi na nowsze teorie ;-)

reklama
Hej :)

Chciałam do Was dołączyć. Już od dłuższego czasu Was podczytuję, ale się wstrzymywałam z napisaniem.
Dziś byłam na drugiej wizycie i pięknie widać dzidziusia :)
Też mam problem z TSH, więc obniżamy i póki co jest poprawa. Z około 4 spadłam na około 3.
Nudności mnie bardzo męczą, ale nie tak jak przy pierwszej ciąży.

Przedstawię się jeszcze krótko: Marta, szczęśliwa żona i mama ponad 13miesięcznej Zosi.

Witajcie, nowe mamy :-)

Paulinko, trzymam kciuki za wizytę i piękne serduszko, na pewno będzie dobrze, ja się strasznie denerwowałam przed wizytą, ale zawsze tak mam.

anio0 no wlasnie skaczace bo jak mowi lekarz tu dzialaja dwie sily, jedna chce powodowac nadczynnosc a druga niedoczynność... ja po poronieniu doszyc szybko zaszlam w ciaze i tak sie zlozylo.. Lekarz powiedzial ze u nich raz na pol roku przychodzi ktos z podobnym problemem, tak wiec rzadko. Mialam szczescie, ze zona lekarza miala podobny problem. Dzis moj lekarz pierwszego kontaktu potwierdzil diagnoze... za trzy dni ma do mnie lekarz z wynikami krwi i wtedy zobaczymy. Ale ciesze sie, ze udalo znalezc sie przyczyne. A przypadkowo bo chcialam dowiedziec sie co z tym jodem. ;-)

Witam nowe mamusie :-)
Znalazłam nowy nałóg. Do wczoraj mogłam pić głównie cole a dzisiaj cały dzień piję wodę z miętą, mam cały krzaczek :-)

reklama
Do góry