U
użytkownik 213578
Gość
Ciężkie to czekanie. Najpierw na pęcherzyk, później na owulację, później na test a teraz na toJedyne, co możesz na tym etapie robić to to kontrolować. Nic więcej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężkie to czekanie. Najpierw na pęcherzyk, później na owulację, później na test a teraz na toJedyne, co możesz na tym etapie robić to to kontrolować. Nic więcej...
no chyba teraz już tak życie będzie wyglądać. Czekanie i martwienie się jak się urodzi to dlaej to samoCiężkie to czekanie. Najpierw na pęcherzyk, później na owulację, później na test a teraz na to
Nie martw się na zapas. Jest skokowy i za kolejnym badaniem mozesz miec np 15, po prostu tak jak mówią dziewczyny, policz kiedy moze byc ponad 1000 i wtedy zabadaj i leć do lekarza.Próbuje sobie wytłumaczyć, że duphaston może nadrabiać brakującego proga, bo jakoś się udalo, że ta ciąża wgl jest i przez 2 dni wzrosła z 1.65 na 16,ale ciężko
Martwi mnie też że po drodze mamy urlop i jedziemy nad morze i nie będę mogła iść do lekarza jak cośno chyba teraz już tak życie będzie wyglądać. Czekanie i martwienie się jak się urodzi to dlaej to samo
jak coś Cie zaniepokoi to zawsze możesz na Izbę Położniczą do szpitala podjechaćMartwi mnie też że po drodze mamy urlop i jedziemy nad morze i nie będę mogła iść do lekarza jak coś
To tam właśnie odpocznij i się zrelaksuj, po to jedziesz. A skontrolujesz ponownie po powrocie.Martwi mnie też że po drodze mamy urlop i jedziemy nad morze i nie będę mogła iść do lekarza jak coś
jak coś Cie zaniepokoi to zawsze możesz na Izbę Położniczą do szpitala podjechać
Ciężkie to będzie, ale no nie mam wyboru mam nadzieję że nasze maleństwo z nami zostanieTo tam właśnie odpocznij i się zrelaksuj, po to jedziesz. A skontrolujesz ponownie po powrocie.
Dokładnie.To tam właśnie odpocznij i się zrelaksuj, po to jedziesz. A skontrolujesz ponownie po powrocie.
Ale lekarz przy niskiej becie (300-1000) to i tak mało zobaczy. Masz możliwość telefonicznego kontaktu w razie co?Martwi mnie też że po drodze mamy urlop i jedziemy nad morze i nie będę mogła iść do lekarza jak coś