reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
A przypomnij mi, dziś teoretycznie obstawiasz że jesteś ile dpo?
Z moich szybkich obliczeń, zakładając że beta będzie rosnąć troszkę więcej niż 100% to pod koniec przyszłego tygodnia może już będzie coś widać, ale to trochę w tym momencie wróżenie z fusów 😔
Wiem, że 997 to może niezbyt trafny przykład ale u niej był jeszcze gorszy próg a koniec końców podobno ciąża rozwija się ok (i mam nadzieje, że tak będzie do końca ☺️)
Obstawiam że była środa wieczorem /czwartek rano więc dziś jakieś 12 dpo, więc wczoraj w 11 dpo beta 16, a we wtorek w 9 dpo beta 1.65 🙈

2 dni temu na testach wyszedł.pik. Wczoraj jeszcze ładniejsza krecha a dziś już tak (wiem wiem testujemy tylko do pierwszego piku 😝)
Trzonowanie było 3 dni temu, 2 dni temu i wczoraj 2 razy. Myślicie że dać mu już odsapnąć? Czy jednak poprawić jeszcze? 🤣
chyba możesz dać mu odsapnąć 😂

Śniło mi się dzisiaj ze zmierzyłam temperature, po czym mój mąż zaczął coś do mnie gadać i mnie wkurzył i przez niego zapomniałam ile było stopni zanim zdążyłam wpisać do flo. I teraz szczerze mówiąc nie wiem czy to mi się faktycznie śniło czy się wydarzyło na prawdę 🤣

2 dni temu na testach wyszedł.pik. Wczoraj jeszcze ładniejsza krecha a dziś już tak (wiem wiem testujemy tylko do pierwszego piku 😝)
Trzonowanie było 3 dni temu, 2 dni temu i wczoraj 2 razy. Myślicie że dać mu już odsapnąć? Czy jednak poprawić jeszcze? 🤣
Większe szanse są z sexu sprzed owulki niż po owulce, w dzień owulki i 1 dzień po owulce to jakby już masz wszystko "porobione" ale jak macie ochotę to działajcie dla przyjemności. Aaaa i pożycz libido chłopa dla mojego 😄😁

Próbuje sobie wytłumaczyć, że duphaston może nadrabiać brakującego proga, bo jakoś się udalo, że ta ciąża wgl jest i przez 2 dni wzrosła z 1.65 na 16,ale ciężko 🙈
powiem Ci, że ja bym zrobiłą za 2 dni jeszcze raz betę z progiem.
Był taki przypadek, ze dziewczyna miała jakąś małą betę i takeigo porga własnie jak Ty, a za 2 dni beta isę podwoiła a prog już do 19 dobił.
W tej sytuacji skontrolowałabym to jeszcze 2 razy, każdy w odstępie 2 dni.

powiem Ci, że ja bym zrobiłą za 2 dni jeszcze raz betę z progiem.
Był taki przypadek, ze dziewczyna miała jakąś małą betę i takeigo porga własnie jak Ty, a za 2 dni beta isę podwoiła a prog już do 19 dobił.
W tej sytuacji skontrolowałabym to jeszcze 2 razy, każdy w odstępie 2 dni.
na pewno robię jutro betę, proga i TSH i zobaczę czy wgl ten prog cokolwiek drgnął. A później dla pewności może też zrobię w sobotę, bo w piątek nie wiem czy będę miała możliwość. Bo u nas laby tylko do 10.30 w tygodniu.

reklama
na pewno robię jutro betę, proga i TSH i zobaczę czy wgl ten prog cokolwiek drgnął. A później dla pewności może też zrobię w sobotę, bo w piątek nie wiem czy będę miała możliwość. Bo u nas laby tylko do 10.30 w tygodniu.
Jedyne, co możesz na tym etapie robić to to kontrolować. Nic więcej...

Do góry