reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
A przypomnij mi, dziś teoretycznie obstawiasz że jesteś ile dpo?
Z moich szybkich obliczeń, zakładając że beta będzie rosnąć troszkę więcej niż 100% to pod koniec przyszłego tygodnia może już będzie coś widać, ale to trochę w tym momencie wróżenie z fusów 😔
Wiem, że 997 to może niezbyt trafny przykład ale u niej był jeszcze gorszy próg a koniec końców podobno ciąża rozwija się ok (i mam nadzieje, że tak będzie do końca ☺️)
Obstawiam że była środa wieczorem /czwartek rano więc dziś jakieś 12 dpo, więc wczoraj w 11 dpo beta 16, a we wtorek w 9 dpo beta 1.65 🙈

2 dni temu na testach wyszedł.pik. Wczoraj jeszcze ładniejsza krecha a dziś już tak (wiem wiem testujemy tylko do pierwszego piku 😝)
Trzonowanie było 3 dni temu, 2 dni temu i wczoraj 2 razy. Myślicie że dać mu już odsapnąć? Czy jednak poprawić jeszcze? 🤣
chyba możesz dać mu odsapnąć 😂

Śniło mi się dzisiaj ze zmierzyłam temperature, po czym mój mąż zaczął coś do mnie gadać i mnie wkurzył i przez niego zapomniałam ile było stopni zanim zdążyłam wpisać do flo. I teraz szczerze mówiąc nie wiem czy to mi się faktycznie śniło czy się wydarzyło na prawdę 🤣

2 dni temu na testach wyszedł.pik. Wczoraj jeszcze ładniejsza krecha a dziś już tak (wiem wiem testujemy tylko do pierwszego piku 😝)
Trzonowanie było 3 dni temu, 2 dni temu i wczoraj 2 razy. Myślicie że dać mu już odsapnąć? Czy jednak poprawić jeszcze? 🤣
Większe szanse są z sexu sprzed owulki niż po owulce, w dzień owulki i 1 dzień po owulce to jakby już masz wszystko "porobione" ale jak macie ochotę to działajcie dla przyjemności. Aaaa i pożycz libido chłopa dla mojego 😄😁

Próbuje sobie wytłumaczyć, że duphaston może nadrabiać brakującego proga, bo jakoś się udalo, że ta ciąża wgl jest i przez 2 dni wzrosła z 1.65 na 16,ale ciężko 🙈
powiem Ci, że ja bym zrobiłą za 2 dni jeszcze raz betę z progiem.
Był taki przypadek, ze dziewczyna miała jakąś małą betę i takeigo porga własnie jak Ty, a za 2 dni beta isę podwoiła a prog już do 19 dobił.
W tej sytuacji skontrolowałabym to jeszcze 2 razy, każdy w odstępie 2 dni.

powiem Ci, że ja bym zrobiłą za 2 dni jeszcze raz betę z progiem.
Był taki przypadek, ze dziewczyna miała jakąś małą betę i takeigo porga własnie jak Ty, a za 2 dni beta isę podwoiła a prog już do 19 dobił.
W tej sytuacji skontrolowałabym to jeszcze 2 razy, każdy w odstępie 2 dni.
na pewno robię jutro betę, proga i TSH i zobaczę czy wgl ten prog cokolwiek drgnął. A później dla pewności może też zrobię w sobotę, bo w piątek nie wiem czy będę miała możliwość. Bo u nas laby tylko do 10.30 w tygodniu.

reklama
na pewno robię jutro betę, proga i TSH i zobaczę czy wgl ten prog cokolwiek drgnął. A później dla pewności może też zrobię w sobotę, bo w piątek nie wiem czy będę miała możliwość. Bo u nas laby tylko do 10.30 w tygodniu.
Jedyne, co możesz na tym etapie robić to to kontrolować. Nic więcej...

Do góry