reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ale to myślisz że nadal co 2 dni czy np później już mogę kolejna np w poniedzialek? Nie wiem sama.
Tzn. na pewno poszłabym jutro żeby zobaczyć jakiego przyrostu się spodziewać, a później ewentualnie już po 72h? Też bez sensu się ciągle kłóć, ale mniej więcej po jutrzejszej becie próbowałabym obliczyć kiedy ona może przekroczyć pułap 1000 i na ten okres umówiłabym wizytę :)

reklama
Tzn. na pewno poszłabym jutro żeby zobaczyć jakiego przyrostu się spodziewać, a później ewentualnie już po 72h? Też bez sensu się ciągle kłóć, ale mniej więcej po jutrzejszej becie próbowałabym obliczyć kiedy ona może przekroczyć pułap 1000 i na ten okres umówiłabym wizytę :)
No i tak mi ginekolog zaleciła żeby przyjść za 10 dni podejrzeć czy już coś jest 🙈
Jestem zmieszana, ale z progiem ja mialam zawsze problem po owulacji i w sumie tak naprawdę od soboty 17.06 jestem na duphastonie. Liczę na spory przyrost 🙈 ale będzie mi się ciągło do jutra do 16 🥺

Nie jestem mistrzynią wykresów, ale jeżeli temp jutro będzie szła do góry, to pewnie owu wczoraj była na spadek?
No mam nadzieję, że sexy, ktore były, a było ich w tym czasie owulacji na szczęście więcej niz przez ostatnie pół roku wystarczą. Wracam pokornie do pinków, które dziś zamówiłam i czekam na 8 dni po i odpalam testy🙃🙃🙃 może dokupię facelle paskowe ze dwa.

tak, bardziej zwróciłam uwagę, bo kiedyś powiedziałam o sobie, ze przez te starania jestem właśnie starą zgorzkniałą babą bez nadziei, a teraz brownie użyła dokładnie tego stwierdzenia 🙃

Ja wolę się pogodzić z losem niż latami walczyć o coś co moze nigdy nie nastąpić. I za 10 lat obudze się, ze najlepsze lata mojego życia nie żyłam właściwie, tylko wegetowałam w oczekiwaniu na coś, co nigdy nie miało być mi dane. Jest mi dobrze w tym miejscu w którym jestem, dużo lepiej niż w jaskini rozpaczy w której byłam jeszcze niedawno.

Cieszę się, że udało Ci się wyjść z tej jaskini, poukładać sobie wszystko w głowie i uważam, że możesz być z siebie dumna, bo w moich oczach wykonałaś świetną pracę nad samą sobą, by znaleźć się w tym punkcie.

tak, bardziej zwróciłam uwagę, bo kiedyś powiedziałam o sobie, ze przez te starania jestem właśnie starą zgorzkniałą babą bez nadziei, a teraz brownie użyła dokładnie tego stwierdzenia 🙃

Ja wolę się pogodzić z losem niż latami walczyć o coś co moze nigdy nie nastąpić. I za 10 lat obudze się, ze najlepsze lata mojego życia nie żyłam właściwie, tylko wegetowałam w oczekiwaniu na coś, co nigdy nie miało być mi dane. Jest mi dobrze w tym miejscu w którym jestem, dużo lepiej niż w jaskini rozpaczy w której byłam jeszcze niedawno.

A nie boisz się że to pójdzie w drugą stronę? Tzn że będziesz wyrzucać sobie że nie zrobiłaś wszystkiego co można było zrobić?

2 dni temu na testach wyszedł.pik. Wczoraj jeszcze ładniejsza krecha a dziś już tak (wiem wiem testujemy tylko do pierwszego piku 😝)
Trzonowanie było 3 dni temu, 2 dni temu i wczoraj 2 razy. Myślicie że dać mu już odsapnąć? Czy jednak poprawić jeszcze? 🤣

Załączniki

• ac226fa6-0419-4231-8625-79d354e0fd27.jpeg
    ac226fa6-0419-4231-8625-79d354e0fd27.jpeg
    15,3 KB · Wyświetleń: 50
No i tak mi ginekolog zaleciła żeby przyjść za 10 dni podejrzeć czy już coś jest 🙈
Jestem zmieszana, ale z progiem ja mialam zawsze problem po owulacji i w sumie tak naprawdę od soboty 17.06 jestem na duphastonie. Liczę na spory przyrost 🙈 ale będzie mi się ciągło do jutra do 16 🥺
A przypomnij mi, dziś teoretycznie obstawiasz że jesteś ile dpo?
Z moich szybkich obliczeń, zakładając że beta będzie rosnąć troszkę więcej niż 100% to pod koniec przyszłego tygodnia może już będzie coś widać, ale to trochę w tym momencie wróżenie z fusów 😔
Wiem, że 997 to może niezbyt trafny przykład ale u niej był jeszcze gorszy próg a koniec końców podobno ciąża rozwija się ok (i mam nadzieje, że tak będzie do końca ☺️)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry