reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Próbuje sobie wytłumaczyć, że duphaston może nadrabiać brakującego proga, bo jakoś się udalo, że ta ciąża wgl jest i przez 2 dni wzrosła z 1.65 na 16,ale ciężko 🙈
Nie martw się na zapas. Jest skokowy i za kolejnym badaniem mozesz miec np 15, po prostu tak jak mówią dziewczyny, policz kiedy moze byc ponad 1000 i wtedy zabadaj i leć do lekarza.

W sobotę (10dc) idę sprawdzić, jak reagują moje jajniki na stymulację. Gin wspomniała mi o zbadaniu estradiolu (mogę, ale nie muszę). Czy estradiol należy badać zawsze na czczo? Jak myślicie?
Pytam, bo najbardziej pasowałoby mi zrobić w pt po pracy. I taka zagwostka, dupna wiem 😅

To tam właśnie odpocznij i się zrelaksuj, po to jedziesz. A skontrolujesz ponownie po powrocie.
Dokładnie.
Na tym etapie i tak nic nie da się zrobić jesli coś się tfutfu złego zadzieje, nie ma żadnych magicznych medycznych sztuczek. Nie katuj głowy.
Tylko spokój może nas uratować:), wierzę, że wszystko będzie dobrze.

reklama
Do góry