Serio
Fanka BB :)
CzekamW sumie w lipcu minie rok odkąd ja przestałam czytać forum cichaczem i ujawniłam się jako pełnoprawny członek więc mogę zadebiutować w roli prowadzącej kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CzekamW sumie w lipcu minie rok odkąd ja przestałam czytać forum cichaczem i ujawniłam się jako pełnoprawny członek więc mogę zadebiutować w roli prowadzącej kreski
My Sopot ale mamy w planie podjechać do Gdańska a Wy?Dziękuję <3 my 17 a gdzie się wybieracie?
WładysławowoMy Sopot ale mamy w planie podjechać do Gdańska a Wy?
jutro założę nowy wątek obecnie podczas niezwykle pasjonującego szkolenia obronnego wymyślam nazwy dla wątku, mam kilka pomysłówCzekam
Ja też, dodatkowo chce mi się spać i więc wesoło a jeszcze 5 ha ja tak nie mam weny do pracy, ze szok.
a ja teraz 3 dni pod rząd z biura i to mnie dodatkowo demotywujeTez totalnie nie chce mi się pracować na szczęście piątek mam urlop, wiec mam nadzieje ze szybko zleca te trzy dni i uda się oczyścić głowę
ja tez, na szczescie zrobilam wczoraj co miaam do zrobienia i dzisiaj moge sie obijac na kanapie, czuje takie zmeczenie jakbym ze 2-3 treningi dzisiaj zrobilaa ja tak nie mam weny do pracy, ze szok.