królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja odpoczywam leniwie w domu z mężem i dzieciakami, każdy robi co lubi i się cieszy wolnym a ja wreszcie mężem w domu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w pracy niestety jutro do późna, a później zasłużony odpoczynekJakie plany na weekend dziewczyny?
u mnie jak wiecie kupuje kanape ale też jutro jedziemy na tor bo kupiłam mojemu mężowi na święta przejazd fordem mustangiem nie wiem czy będę mogła wsiąść, ale ważne, zeby on miał frajdę
No właśnie dlatego testy u każdego inaczej.no a u mnie na pinku przy 8 była kreska widoczna gołym okiem...
My mieliśmy jutro iść do zoo i w niedzielę grill. Patrząc na pogode z zoo wyjdzie wielkie nic, więc może przełożymy na niedzieleJakie plany na weekend dziewczyny?
u mnie jak wiecie kupuje kanape ale też jutro jedziemy na tor bo kupiłam mojemu mężowi na święta przejazd fordem mustangiem nie wiem czy będę mogła wsiąść, ale ważne, zeby on miał frajdę
W Mohito są nawet fajne, takie luźne a elegancckie.ja też muszę upolować sukienkę na ślub/wesele przyjaciółki i już wiem, że będzie problem nic mi się nie podoba
Jak nic nie znajde w sklepach to poszukam na necieMi się w sklepach nic nie podoba. Ostatnio kupilam na wesele na amazonie
Pms mocno mnie dojeżdża, więc dziś stawiam na relaksik, właśnie siedzę z maseczka na twarzy i na włosach, zaraz się umyje, ogolę nogi i nawale na siebie kremy i balsamy wtedy czuję się jak czyscioszekJakie plany na weekend dziewczyny?
O, z tymi maseczkami i kremami mam identyczniePms mocno mnie dojeżdża, więc dziś stawiam na relaksik, właśnie siedzę z maseczka na twarzy i na włosach, zaraz się umyje, ogolę nogi i nawale na siebie kremy i balsamy wtedy czuję się jak czyscioszek
Jutro mamy w planach shopping, obiad na mieście, relaksik. A w nd wpadamy do znajomych na kawkę