reklama
Kejcik
Fanka BB :)
Ja dziś relaks, wypadło mi wyjście służbowe z kalendarza i bardzo mnie to cieszy bo nie mam na nie ani siły, ani ochoty jutro znów urodziny chrześniaka ale wiadomo, że jak tych chrzesniaków tyle jest to ciągle jakieś kinderbale jestem jednak nastawiona całkiem ok, mam nadzieję, że szybko zleci a wieczorem planuję z dziewczynami wybrać się na Wianki nad Wisłę niedzielka czysty relaks czyli pewnie pedałowanie rowerkiem
anyżowa
Ja jutro idę do pracy, po południu będę odpoczywać, upały zapowiadają w najbliższym czasie, chyba pòjdziemy się wykąpać w morzu jutro i pojutrze- ja mam takie chęci nie wiem co na to mój mąż, bo on to zmarzluch i dla niego ile by stopni nie było, to zimna woda i kręci nosem.Jakie plany na weekend dziewczyny?
u mnie jak wiecie kupuje kanape ale też jutro jedziemy na tor bo kupiłam mojemu mężowi na święta przejazd fordem mustangiem nie wiem czy będę mogła wsiąść, ale ważne, zeby on miał frajdę
on to albo wychodzi się ciągle zagrzać albo wychodzi tylko do kolan żeby jajek nie zamoczyć.
Ja to na odwrót , 2 h moge siedzieć w wodzie bez przerwy, pływam sobie albo poprostu stoje i rozluźniam ciało jak fale się o nie obijają uwielbiam nawet taką zimną wodę 🏖
W niedziele mam też w planie maraton po sklepach , bo muszę kreację na ślub kupić, ciekawe czy coś znajdę pod swòj gust.
amusedxxx
ja właśnie wstałam z dwugodzinnej drzemki a planów jakiś wielkich brak, jutro się bawię w kosmetyczkę, będę malować i czesać przyjaciółkę na wesele. A tak to spontan. Dzisiaj może w końcu zrobię paznokcie, tylko robię na polygel i zazwyczaj ze 3godziny mi na to schodzą, jakoś się nie mogę zebracJakie plany na weekend dziewczyny?
u mnie jak wiecie kupuje kanape ale też jutro jedziemy na tor bo kupiłam mojemu mężowi na święta przejazd fordem mustangiem nie wiem czy będę mogła wsiąść, ale ważne, zeby on miał frajdę
Kejcik
ja też muszę upolować sukienkę na ślub/wesele przyjaciółki i już wiem, że będzie problem nic mi się nie podobaJa jutro idę do pracy, po południu będę odpoczywać, upały zapowiadają w najbliższym czasie, chyba pòjdziemy się wykąpać w morzu jutro i pojutrze- ja mam takie chęci nie wiem co na to mój mąż, bo on to zmarzluch i dla niego ile by stopni nie było, to zimna woda i kręci nosem.
on to albo wychodzi się ciągle zagrzać albo wychodzi tylko do kolan żeby jajek nie zamoczyć.
Ja to na odwrót , 2 h moge siedzieć w wodzie bez przerwy, pływam sobie albo poprostu stoje i rozluźniam ciało jak fale się o nie obijają uwielbiam nawet taką zimną wodę 🏖
W niedziele mam też w planie maraton po sklepach , bo muszę kreację na ślub kupić, ciekawe czy coś znajdę pod swòj gust.
kicikocia
Jakie plany na weekend dziewczyny?
Mój plan to w końcu odpocząć bo ostatnio co weekend coś.
Ja kiedyś chłopu kupiłam skok ze spadochronem. Cieszył się jak dziecko
anyżowa
No ja tak samo wiem, że to będzie misja w kosmos, tymbardziej, że mam nadwagę, i trzeba znaleźć coś w czym będę korzystnie wyglądać a zarazem dobrze czuć ale no nic , kto bie szuka ten nie znajdzieja też muszę upolować sukienkę na ślub/wesele przyjaciółki i już wiem, że będzie problem nic mi się nie podoba
kicikocia
Ja dziś relaks, wypadło mi wyjście służbowe z kalendarza i bardzo mnie to cieszy bo nie mam na nie ani siły, ani ochoty jutro znów urodziny chrześniaka ale wiadomo, że jak tych chrzesniaków tyle jest to ciągle jakieś kinderbale jestem jednak nastawiona całkiem ok, mam nadzieję, że szybko zleci a wieczorem planuję z dziewczynami wybrać się na Wianki nad Wisłę niedzielka czysty relaks czyli pewnie pedałowanie rowerkiem
Oho znam to.
Mąż ma 1 chrześnicę
Ja mam 1 chrześniaka
A wspólnie mamy 4
Także 6 chrześniaków wiec znam ten ból
kicikocia
No ja tak samo wiem, że to będzie misja w kosmos, tymbardziej, że mam nadwagę, i trzeba znaleźć coś w czym będę korzystnie wyglądać a zarazem dobrze czuć ale no nic , kto bie szuka ten nie znajdzie
Mi się w sklepach nic nie podoba. Ostatnio kupilam na wesele na amazonie
reklama
królowa_kresek😉🙃
U mnie przy 5,49 tez widoczna cienka kreseczkano a u mnie na pinku przy 8 była kreska widoczna gołym okiem...