reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczyny, dzwonił mój brat... jego zona w 9 tygodniu 😍
Nie wiem, czy Wy kojarzycie, ale u nas rodzina jakas felerna jesli chodzi o ciąże. My nie mozemy, moj brat 6 lat nic, drugi brat tez jakiś czas nic i jedno poronienie (wlasnie teraz im sie udalo), siostra męża tez 3 lata nic. Wiec teraz jak mojemu bratu sie udalo... jejku. Tak bardzo sie ciesze

reklama
Część ☺️
@Myszko bardzo się cieszę i w dalszym ciągu trzymam kciuki 🤞❤️

Co do testów, to u mnie pinki najlepiej się wybarwiały.

Plany na weekend nijakie, bo dziecko ponownie chore 😐 z tego wszystkiego zapomniałam dupka rano, ale totalnie się niewyspałam. Jest też super wiadomość, która spowodowała dobry humor - wyniki rezonasu męża są bardzo dobre. Cała się trzęsłam jak je otwierałam, a później zalała mnie fala szczęścia i ulgi ☺️☺️☺️

Dziewczyny, dzwonił mój brat... jego zona w 9 tygodniu 😍
Nie wiem, czy Wy kojarzycie, ale u nas rodzina jakas felerna jesli chodzi o ciąże. My nie mozemy, moj brat 6 lat nic, drugi brat tez jakiś czas nic i jedno poronienie (wlasnie teraz im sie udalo), siostra męża tez 3 lata nic. Wiec teraz jak mojemu bratu sie udalo... jejku. Tak bardzo sie ciesze
Cudownie ❤️❤️❤️

Jakie plany na weekend dziewczyny? :)
u mnie jak wiecie kupuje kanape 😅 ale też jutro jedziemy na tor bo kupiłam mojemu mężowi na święta przejazd fordem mustangiem 😅 nie wiem czy będę mogła wsiąść, ale ważne, zeby on miał frajdę
My jutro się wybieramy na Dni Miasta (ale nie naszego), kumpel od męża z pracy zaprosił nas, wiec trochę się rozerwiemy, posłuchamy muzyki na żywo 🪩

reklama
Do góry