reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

nie wiem jaką reakcję mam dać... czy smutek, czy super.
Jeśli czujesz ulgę to ja się bardzo cieszę.
Nie spodziewam się żadnych reakcji. Gdyby było na odwrót to może. Chciałam się podzielić informacją.
Ulżyło, bo napawa mnie nadzieja, że może obędzie się bez zabiegu skoro ładnie spada.

reklama
czyli easy home to też chujowe testy 🥺

Niestety sikańce żadnej firmy nie są pewniakami. Może to od serii zależy, może jakoś się różnią? Bo te, które robię są właśnie z jednej paczki i delikatny zarys testowej też na żywo widzę. Jeszcze mam kilka dni na testy, więc wysikam je wszystkie i więcej chyba nie kupię, a co! 😏

Chciałabym tak umieć zerknąć i wyrzucić, a ja się wpatruję jak głupia i prawie zawsze coś zobaczę. 🙄

Nie wiem czy to pms czy po prostu wkurw, ale pies rozniósł mi tyłkiem i łapą kupę po całym domu i tak sobie myłam tę podłogę i ryczałam jednocześnie. Dobrze, że na kanapie był koc, bo też przejechał po niej dupskiem. 🤪🫣

Chciałabym tak umieć zerknąć i wyrzucić, a ja się wpatruję jak głupia i prawie zawsze coś zobaczę. 🙄

Nie wiem czy to pms czy po prostu wkurw, ale pies rozniósł mi tyłkiem i łapą kupę po całym domu i tak sobie myłam tę podłogę i ryczałam jednocześnie. Dobrze, że na kanapie był koc, bo też przejechał po niej dupskiem. 🤪🫣
biedna!🥺

Niestety sikańce żadnej firmy nie są pewniakami. Może to od serii zależy, może jakoś się różnią? Bo te, które robię są właśnie z jednej paczki i delikatny zarys testowej też na żywo widzę. Jeszcze mam kilka dni na testy, więc wysikam je wszystkie i więcej chyba nie kupię, a co! 😏
Zgadzam sie! Niby pinki od 10 wykrywają, a u mnie przy prawie 30 ledwo widoczna kreska i to taka prawie fabryczna.

reklama
Do góry