reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Kicking Kick Ass GIF by Holly Logan

Hej! Ja wiem, że się stresujesz i masz mega trudną sytuację. Ale! Co te Twoje nerwy teraz zmienią? Serio! Racjonalizuj! Teraz już wszystko w rękach lekarzy, a Ty jedyne co możesz teraz zrobić to zrelaksować się, żeby wypoczętą podejść do transferu, żeby zapewnić jak najlepsze warunki do rozwoju zarodka.
Sorry, nie umiem zarażać optymizmem ;)
Dzięki za kopa 😝 A może tak jak to głosił Sroka czy inny ptak zakonny, umęczona i udręczona szybciej zajdę 🤪

reklama
Ja Ci powiem, że robiliśmy kariotyp wczoraj. Lekarka kazała. Chłop poczytał o tym (dlaczego on zawsze o wszystkim musi czytać?) i przyszedł oburzony, że takie badanie to na początku starań powinniśmy zrobić. Więc nie wiem. Poczytaj sobie, masz jeszcze trochę czasu do przyjazdu do Polski, i zastanów się czy warto.
Te kariotyp to droga sprawa, może dlatego są na końcu listy? 🤔 dobrze, że Twój się tak interesuje...🙂 a na służbe zdrowia podejrzewam nikt takich badań nie zleca

Ja Ci powiem, że robiliśmy kariotyp wczoraj. Lekarka kazała. Chłop poczytał o tym (dlaczego on zawsze o wszystkim musi czytać?) i przyszedł oburzony, że takie badanie to na początku starań powinniśmy zrobić. Więc nie wiem. Poczytaj sobie, masz jeszcze trochę czasu do przyjazdu do Polski, i zastanów się czy warto.
a dlaczego tak? Ja zawsze słyszałam, że genetyka to już na sam koniec, bo i tak nic się z tym nie da zrobić.
Znaczy i tak robić nie będę, ale jestem ciekawa.

Wydaje sie mocny jak na 11 dzien po ovi, ale studzę swoją nadzieję żeby nie spaść na twarz za 3 dni.
Edit - zresztą, jak coś ma wyjść to rano będzie
O dzizas teraz nadałaś dodatkowy dreszczy emocji, pisząc mocny jak na 11 dni po ovi😁 to już po ptakach , są nadzieje w 2 kreskach i oczekiwania🫠🤩

błagam niech to będzie ciąża, wszystkie potrzebujemy pozytywnego bodźa :) trzymam kciuki!
To by dopiero było zrządzenie losu... jak co miesiąc po 10 seksów, dokladne monitoringi, testy, starania, dieta, ćwiczenia, cuda na kijach... a ciąż z cyklu gdzie 2 seksy, plecy rozpierdzielone i popuszczenie w diecie.
Nie nastawiam sie zupelnie.

reklama
Do góry