reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

U mnie na odwròt, jak zawsze 1 albo dwa dni okresu cierpie, tak w tym cyklu 3ci dzień brzuch boli nadal, jak będzie boleć jutro to chyba wymięknę 🤪
Przytulam!
Hugs GIF by Chippy the Dog

reklama
Ja popatrzyłam na stronę alabu w miejscowości rodzinnej ( jak pojadę to chce porobić) i tam taki pakiet jest , czyli lepiej te badania np oddzielnie myślisz co wysłałaś w linku?
Tzn. Wiem, że to na wysyłkę się robi te co podlinkowałaś.
Ale skoro nie mam w swojej historii poronień, to są mi potrzebne te badania tak obiektywnie?
hm, ciężko mi powiedzieć. Ja osobiście nie robiłam tego i jeśli nie będę ronić to nie będę robić.
Ale to ja.
Zawsze to jakaś informacja i można wdrożyć leczenie, jeśli coś wyjdzie. A szczerze to większości coś tam wychodzi.

hm, ciężko mi powiedzieć. Ja osobiście nie robiłam tego i jeśli nie będę ronić to nie będę robić.
Ale to ja.
Zawsze to jakaś informacja i można wdrożyć leczenie, jeśli coś wyjdzie. A szczerze to większości coś tam wychodzi.
Dzięki 😉
Do tego chcę dodać powtórkę hormonów ogolnie plus inne androgeny ( bo u mnie testosteron podwyższony, niby rozgrzeszany IO , ale nie wiem czy to tak faktycznie, bo nie do końca wierze już teraz w optymizm lekarzy na tym etapie starań) oraz SHBG i DHEAS .

Niestety u mnie w miejscowości ( mała) takiego typu badania tylko alab robi i ogólnie genetyczne i immunologiczne. Oczywiscie w razie "w" moge jechać 50 km i wtedy wybór lepszy.
Tylko nie wiem czy akurat te badania są niezbędne dla mnie tak się zastanawiam.
A nie masz jakiegoś szpitala powiatowego gdzieś blisko? Porównaj sobie ceny, bo (nie wiem czy pamiętasz) u mnie wychodziły bardzo duże różnice cenowe.

A nie masz jakiegoś szpitala powiatowego gdzieś blisko? Porównaj sobie ceny, bo (nie wiem czy pamiętasz) u mnie wychodziły bardzo duże różnice cenowe.
Tak mam szpital, ale mam z nim doswiadczenia wczesniejsze, dlatego wolałabym uniknąć tam wizyty, tam jest wieczny młyn, mam jeszcze troche czasu będę szukać.

reklama
Do góry