reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

To by dopiero było zrządzenie losu... jak co miesiąc po 10 seksów, dokladne monitoringi, testy, starania, dieta, ćwiczenia, cuda na kijach... a ciąż z cyklu gdzie 2 seksy, plecy rozpierdzielone i popuszczenie w diecie.
Nie nastawiam sie zupelnie.
Ładnie by się podziało, czemu nie😁
Ja ten miesiąc postanawiam olać, przed urlopem , zobaczę jak mi pójdzie ten temat😅
Znając mnie niby oleje, ale będę analizować najdrobniejszy szczegół , ktòry z kolei pobudzi mózg do działania, co z kolei zaskutkuje spiralą nakręcania, ale... to dopiero się przkonamy ,jak nadejdzie ten czas, kiedy mi to minie😅

reklama
Dziewczyny czy flo się zmieniło wam? Apka wygląda lepiej po zmianie, ale nie ma miejsca na wpisanie temperatury, i moge wejsc w wykres, ale nie mam możliwości wpisać temperatury jak dotychczas 🙃
udało Ci sie to rozpracować?

Edit: zmieniłam jezyk na angielski i jest opcja wpisania temperatury. Śmiesznie 😏

Ostatnia edycja:
a dlaczego tak? Ja zawsze słyszałam, że genetyka to już na sam koniec, bo i tak nic się z tym nie da zrobić.
Znaczy i tak robić nie będę, ale jestem ciekawa.
To jest tylko opinia mojego chłopa, ale on chciałby wiedzieć jakie choroby/geny można ewentualnemu dziecku przekazać.

reklama
Do góry