reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

To by dopiero było zrządzenie losu... jak co miesiąc po 10 seksów, dokladne monitoringi, testy, starania, dieta, ćwiczenia, cuda na kijach... a ciąż z cyklu gdzie 2 seksy, plecy rozpierdzielone i popuszczenie w diecie.
Nie nastawiam sie zupelnie.
Ładnie by się podziało, czemu nie😁
Ja ten miesiąc postanawiam olać, przed urlopem , zobaczę jak mi pójdzie ten temat😅
Znając mnie niby oleje, ale będę analizować najdrobniejszy szczegół , ktòry z kolei pobudzi mózg do działania, co z kolei zaskutkuje spiralą nakręcania, ale... to dopiero się przkonamy ,jak nadejdzie ten czas, kiedy mi to minie😅

reklama
Dziewczyny czy flo się zmieniło wam? Apka wygląda lepiej po zmianie, ale nie ma miejsca na wpisanie temperatury, i moge wejsc w wykres, ale nie mam możliwości wpisać temperatury jak dotychczas 🙃
udało Ci sie to rozpracować?

Edit: zmieniłam jezyk na angielski i jest opcja wpisania temperatury. Śmiesznie 😏

Ostatnia edycja:
a dlaczego tak? Ja zawsze słyszałam, że genetyka to już na sam koniec, bo i tak nic się z tym nie da zrobić.
Znaczy i tak robić nie będę, ale jestem ciekawa.
To jest tylko opinia mojego chłopa, ale on chciałby wiedzieć jakie choroby/geny można ewentualnemu dziecku przekazać.

reklama
Do góry